Cum aplicam uleiul de ricin pe par: instructiuni

Cum aplicam uleiul de ricin pe par: instructiuni

Instructiunile legate de cum aplicam uleiul de ricin pe par sunt destul de simplu de urmat. Exista multe websiteuri unde se gasesc modalitati de aplicare a uleiului intr-un mod corect

Produsele cosmetice care contin ulei de ricin sunt recomandate de catre specialisti pentru efectul benefic care il au asupra parului: stoparea caderii parului, eliminarea matretii, vindecarea infectiilor scalpului.

Uleiul de ricin are in compozitie numeroase substante nutritive cum ar fi vitamina E, proteine, minerale, acizi grasi ca omega 6 iar pe langa acestea mai are si proprietati antiinflamatorii, antifungice si antibacteriale.

Felul cum aplicam uleiul de ricin pe par este destul de simplu de urmat. Dar inainte de a incepe procesul de aplicare, e bine de stiut faptul ca uleiul de ricin are un miros neplacut, iar ca acest miros sa nu mai fie asa deranjant, trebuie amestecat uleiul de ricin cu ulei de masline sau adaugate cateva lingurite cu zeama de lamaie.

In primul rand inainte de a aplica uleiul de ricin pe scalp, acesta trebuie usor incalzit astfel incat sa fie la o temperatura optima de suportat pentru scalp. Folosind degetele, aplicarea se face pe scalp si doar pe radacinile parului, incercand sa fie evitata aplicarea de-a lungul firului de par, uleiul fiind distribuit in egala masura.

Masca din ulei de ricin poate fi aplicata saptamanal timp de cel putin o luna, doua, pana cand vor exista rezultate vizibile si satisfacatoare. Dar pe langa acest tip de tratament, pentru un par sanatos, voluminos si stralucitor e bine sa se urmeze un regim alimentar echilibrat stabilit de un nutritionist, un program de exercitii fizice bine stabilit de un antrenor licentiat si sa se respecte orele de somn (minim 8, maxim 12 pe zi) , deoarece toate aceste activitati imbunatatesc si mentin conditia parului si a pielii.

Masca din ulei de ricin poate fi aplicata saptamanal timp de cel putin o luna, doua, pana cand vor exista rezultate vizibile si satisfacatoare. Dar pe langa acest tip de tratament, pentru un par sanatos, voluminos si stralucitor e bine sa se urmeze un regim alimentar echilibrat, un program de exercitii fizice bine stabilit si sa se respecte orele de somn, deoarece toate aceste activitati imbunatatesc si mentin conditia parului si a pielii.

In concluzie, masca facuta din ulei de ricin este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru par la momentul actual si marele avantaj este faptul ca nu costa deloc multi bani.

Veți avea nevoie de:
  • Cum aplicam uleiul de ricin pe par
#1

Cum aplicam uleiul de ricin pe par

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa utiliza? i uleiul de argan pentru hidratarea pielii?

Pentru a afla cumsa utilizaţi uleiul de argan pentru hidratarea pieliieste foarte importantă înţelegerea acestuia. Uleiul marocan, sau uleiul de argan este un ulei obţinut din presarea seminţelor pomului de argan.

Cum sa scapi de vergeturile de pe sani in conditii casnice?