Cum scapam de pietrele la rinichi: dieta detoxifianta

Cum scapam de pietrele la rinichi: dieta detoxifianta

Vrem sa zambim tot timpul, putem sa o facem fara mare efort si cheltuieli. Cum scapam de pietrele de la rinichi, una din supararile noastre si cum putem sa facem ca durerile acestea sa nu mai revina.

Cum scapam de pietrele la rinichi, o cauza pentru care trebuie sa luptam, daca vrem sa fim mai fericiti. Natura ne ajuta, dar trebuie sa ii cerem ajutorul pe care il vom primi dar nu neconditionat.

Vrem pietre doar in bijuterii

Rinichii sunt ca si celelalte organe ale omului, un factor principal in controlul sanatatii omului. Ei sunt ca si ficatul sau bila (fierea in termen popular) , un filtru a ceea ce consumam sub forma de mancare sau lichidele pe care le bem. Din acestea la rinichi ajung minerale care nu pot transmise mai departe, in lipsa unui lichid care sa le dizolve, respectiv apa, anumite bauturi fructe sau ceaiuri. Astfel se formeaza intai nisip, care daca nu este eliminat, duce la formarea pietrelor sau a calculilor renali cum li se spune in termeni medicali. Acum apare intrebarea: Cum scapam de pietrele de la rinichi? In primul rand cel mai important ajutor si cel mai ieftin este apa, care bauta in cantitati rezonabile de 1,0-2 litri zilnic duc intai impreuna cu alte solutii la eliminarea pietrelor si apoi la prevenirea aparitiei altora. Dietele naturiste sunt bineanteles cele mai sanatoase, fara efecte adverse dar si cele mai ieftine. Printre cele mai cunoscute plante pentru ceaiuri sunt, in primul rand cozile de cirese, pe care le putem pastra in stare uscata dupa ce consumam fructele, acelasi lucru se poate face cu frunzele de merisor sau chiar banala matase de porumb(aceasta avand un gust mai putin placut poate fi asociata cu primele 2 plante enumerate) . Tot banala este considerata si papadia, dar efectele ei sunt recunoscute in mai multe afectiuni, nu numai pentru rinichi. Mai pot fi enumerate, brusturele, coada calului si busuiocul care la randul lui mai este folosit ca mirodenie pentru diverse retete de mancare. Un fruct care din pacate nu poate fi gasit tot timpul anului si se consuma ca atare este pepenele verde, acesta pe langa efectul racoritor ajuta foarte mult rinichii. Alte fructe cu acelasi efect, dar care se consuma mai mult sub forma de suc si care pot fi enumerate sunt: afinele, merisoarele, clementinele, grepele, perele. Spre surprinderea noastra chiar si unele legume pot intra in categoria remediilor cum ar fi castravetii, varza, telina sau chiar cartofii cruzi. Sa nu uitam de unul din cele mai detoxifiante sucuri, limonada. Daca vom folosi toate aceste minuni ale naturii nu vom mai ajunge la intrebarea cum scapam de pietrele de la rinichi.

Dupa cum ne-am dat seama, in viata este mai usor si mai putin costisitor sa prevenim, decat sa ajungem chiar in situatii limita si sa fim pe liste de asteptare pentru un transplant, mai bine folosim ce ne da natura ca sa nu ajungem in aceasta situatie.

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de pietrele la rinichi
#1

Cum scapam de pietrele la rinichi

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa cresti nivelul imunitatii toamna?

Cum sa cresti nivelul imunitatii toamna vizand sustinerea functiilor organismului si reducerea frecventei de aparitie a bolilor. Nivelul imunitatii este responsabil de starea organismului in desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

Cum sa slabesti 4 kg fara sa renunti la alimentele dulci?