Cum sa cresti nivelul imunitatii la copii cu ajutorul remediilor naturale?

Cum sa cresti nivelul imunitatii la copii cu ajutorul remediilor naturale?

Cum sa cresti nivelul imunitatii la copii este o problema reala ce da batai de cap tuturor parintilor, mai ales din momentul in care vine sezonul rece sau copiii intra in colectivitate.

In sezonul rece fie ca mergi la farmacie, ori in parc cu nepotul sau copilul, ori pe holurile gradinitelor, tema intens dezbatuta de toata lumea este cum sa cresti nivelul imunitatii la copii.

Fiecare medic pediatru, fiecare specialist, fiecare bunic, fiecare persoana are un alt remediu, un alt medicament, un alt ceai, o alta tinctura si o alta solutie de a trata virozele si o alta solutie referitoare la

cum sa cresti nivelul de imunitate la copii

Este foarte adevarat faptul ca parerile lor sunt mai mult sau mai putin avizate si poate influentate de contractele cu diversi producatori de medicamente, insa toate sunt bune de stiut. Cum nu este suficient doar sa fie stiute, ci trebuie si puse in practica, se naste intrebarea: "Care este cel mai bun sau mai potrivit tratament prin care se creste nivelul imunitatii la copii? ".

La acest moment pe piata farmaceutica exista o sumedenie de tratamente de imunitate care dureaza cateva zile sau cateva luni, de obicei tratamentele de crestere a nivelului de imunitate la copii se urmeaza in lunile: septembrie, octombrie si noiembrie si urmatoarea cura va fi in lunile: martie, aprilie si mai.

Marea majoritate a pediatrilor "cu state vechi" la intrebarea cum sa cresti nivelul de imunitate la copii vor raspunde ca tratamentele bunicii sunt cele mai bune si sunt probate de, cel putin, cateva zeci de ani. Cu aceste tratamente au fost imunizati si parintii nostri: usturoi, miere cu sau fara propolis, tinctura de propolis, laptisor de matca, orice alte produse ale albinelor, ceaiurile de tei, ceaiurile de frunze de ceapa, bai ceva mai calde cu sare, o frectie cu carmol si / sau cu spirt, vitamina C, sucuri de fructe si legume facute in casa, lamaie cu zahar sau miere, eternul Cavit, consumul sporit de fructe si legume nepreparate termic, suc de muguri de brad, suc de catina si diverse alte tincturi de plante.

Variantele homeopate sunt si ele de luat in calcul in discutia despre cum sa cresti nivelul de imunitate la copii.

In ceea ce priveste produsele farmaceutice acestea se dau in functie de varsta copilului si sunt fie picaturi, jeleuri, capsule sau siropuri.

Indiferent care va fi modalitatea aleasa prin care se creste nivelul imunitatii la copii este bine ca toate sa aiba la baza un control medical de specialitate si un set complet de analize.

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum puteti reduce nivelul colesterolului cu ajutorul dietei?

O alimentatie necorespunzatoare, sedentarismul, fumatul, dezvolta in timp hipercolesterolemia. Este esential sa stiti cum puteti reduce nivelul colesterolului, protejand astfel organismul de repercursiunile acesteia.

Cum sa adaugi in greutate dupa convalescenta ?