Cum sa consumam oua de prepelita pentru un effect benefic maxim?

Cum sa consumam oua de prepelita pentru un effect benefic maxim?

Continand de 8 ori mai mult fier , de 5 ori mai mult fosfor , de 6 ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2 fata de oul de gaina , acest mic ou de prepelita are o valoare inestimabila in tratarea multor afectiuni.

Toata lumea a auzit de beneficiile acestei terapii dar oare stim cum sa consumam oua de prepelita in mod corect ? Chiar sunt aceste oua recomandate pentru tratarea atator boli ale organismului uman ?

Recunoscut la nivel mondial atat de medici cat si de specialisti in nutritie , consumul de oua de prepelita are multiple efecte tamaduitoare indiferent de varsta celui care urmeaza tratamentul. Pentru ca aceasta cura sa aiba eficienta maxima , obligatoriu trebuie sa cunoastem cum sa consumam oua de prepelita fara a intampina probleme de asimilare cum ar fi greata sau starea vomitiva. Exista doua tipuri de cura cu oua de prepelita , in ambele ouale se beau crude , dimineata , pe stomacul gol , cu o ora inaintea micului dejun. Durata unei cure cu oua de prepelita dureaza intre 32-50 de zile si poate fi facuta chiar si de copii (11-15 ani) sau batrani fara nici o problema. Se recomanda copiilor pentru stimularea cresterii , reglarea metabolismului , intarirea sistemului imunitar , imbunatatirea starii fizice si mentale , a memoriei si a sistemului nervos. Prima cura este cea de 120 de oua si se adreseaza celor care sufera de urmatoarele afectiuni : hipertensiune arteriala , afectiuni digestive , tuse convulsiva , conjunctivite si boli de piele fiind recomandata si pentru optimizarea procesului de crestere al copiilor. Cura de 120 de oua in 32 de zile poate fi tinuta de copii intre 11-15 ani astfel : in primele 4 zile cate 3 oua pe zi , intre ziua 5 si ziua 30 cate 4 oua pe zi , in ziua 31 = 3 oua si in ziua 32 = 1 ou. Tot o cura de 120 de oua dar in 26 de zile se poate tine de adolescenti 15-16 ani sau adulti si respecta aceeasi schema numai ca in ziua 25 se iau 3 oua si in ziua 26 se iau 2 oua. Cura de 240 de oua se recomanda bolnavilor de : diabet , astm bronsic , anemie , guta , boli renale si hepatice , TBC , alergii , impotenta , migrene , obezitate si neurastenie , aceasta cura scade colesterolul , previne aterioscleroza si regenereaza sistemul nervos. Schema cum sa consumam oua de prepelita pentru aceasta cura de 50 de zile se adreseaza numai adultilor si se tine astfel : in primele 2 zile cate 3 oua , in ziua 3 = 4 oua , intre zilele 4-48 inclusiv cate 5 oua , in ziua 49 = 3 oua si in ziua 50 = 2 oua. Consumat mai rar oul de prepelita este benefic si pentru viitoarele mamici si copii sub 11 ani.

Fiind produse naturale , ouale de prepelita nu obosesc ficatul , pancreasul sau alte organe interne cum ar face-o medicamentele alopate , ele se asimileaza usor in organism efectele benefice pornind de la nivelul celular .

Veți avea nevoie de:
  • cum sa consumam oua de prepelita
#1

cum sa consumam oua de prepelita

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa adaugi in greutate dupa convalescenta ?

Perioada de convalescenta este una plina de riscuri si grea in care corpul face eforturi uriase pentru a rezista si lupta cu boala. Cum sa adaugi in greutate dupa aceea este esential pentru ca organismul sa isi revina pe deplin.

Cum sa slabesti 5 kg in 2 saptamani: metoda rapida de slabire