Cum se trateaza micoza: alegerea medicamentelor

Cum se trateaza micoza: alegerea medicamentelor

Micoza este un termen general acordat tuturor bolilor infectioase declansate de ciuperci microscopice. Acest articol isi propune a solutiona cum se trateaza micoza de la nivelul diferitelor regiuni ale corpului.

Mediul propice de aparitie si evolutie al micozelor este intr-un mediu cald si umed. Acestea pot fi contactate de la o persoana sau chiar de la un animal, motiv pentru care este nevoie a invata cum se trateaza micoza la nivel general.

Din fericire, exista multe mijloace de tratare a micozei, acestea variind de la creme la ceaiuri si capsule.

O crema uimitoare de tratare a micozei este Biazol. Aceasta este un antifungic excelent, cu actiune atat asupra germenilor gram pozitivi cat si asupra Coryneebacterium, fiind indicata micozei interdigitale, candidozelor, infectiilor tinea, pityriazusversicolor si erytrasma. Biazol se aplica o data pe zi in strat subtire, seara, intre 2 si 4 saptamani.

Un medicament prielnic ce are in vedere cum se trateaza micoza de la nivelul pielii este Canespor. Acesta se gaseste sub forma de solutie care se aplica pe zona afectata o data pe zi, de preferat seara. Acest tratament este indicat pentru o perioada de 2 sau 3 saptamani si se recomanda un numar de trei picaturi, aplicate pe zona cu pricina, dupa care se maseaza usor. De evitat contactul cu ochii.

Diflazon capsule este deasemenea indicat pentru micozei cutaneomucoase si sistemice. Cu acest medicament se pot remedia candidozele de orice fel, sistemice, diseminate cat si cele progresive (peritoneale, endocardice, traheale sau ale tractului urinar) .

In functie de tipul micozei, se recomanda a se administra intre 2 si 4 capsule pe zi.

Deasemenea, Exoderil solutie reprezinta un antimicotic eficient pentru aplicatii externe. Substanta sa activa, Naftilina, este benefic micozei de la nivelul pielii si unghiilor. Aceasta solutie se aplica o data pe zi, atat in zona afectata, cat si in vecinatatea acesteia (dupa pe zona a fost curatata) .

Ceaiul de galbenele actioneaza eficient impotriva micozei de orice natura. Acesta se poate folosi sub forma de gargara (in combinatie cu afin, ceapa, cires, coada calului, coada soricelului, musetel, salvie, cretisoara) sau se poate folosi sub forma de bai ori tamponare in zona afectata. Ceaiul se recomanda a se prepara dintr-o lingurita de fruct la 300 ml de apa.

Toate aceste medicamente sunt eficiente, iar felul cum se trateaza micoza este acum la indemana tuturor. Se recomanda ca tratamentul odata inceput sa nu aiba intreruperi astfel incat rezultatele sa fie pe masura.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se trateaza micoza
#1

Cum se trateaza micoza

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Din păcate, în această secțiune, nu există articole