Cum se face un pliant: sfaturi de formatare

Cum se face un pliant: sfaturi de formatare

Pe lângă publicitatea televizată, cea stradală reprezintă principalul mod de a promova un produs sau serviciu. Află cum sa faci un pliant atractiv, ce-ți va aduce un profit considerabil !

Domeniul marketing - publicitar este în continuă expansiune, iar produsul lui, pliantul, este prezent peste tot, dar nu toate sunt convigătoare, ba mai mult, prin persuasiune îndepărtează clienții; iată cum sa faci un pliant !

Pliantul - calea spre succes în afaceri

Pe piață apar tot mai multe produse, servicii, dar nu toate au parte de popularitate. Ce le lipsește? Publicitatea ! Iată cum sa faci un pliant pentru a-ți îmbunătăți servicile și pentru a atrage o masă cât mai mare de clienți.

În primul rând, un pliant trebuie să conțină informație (nu în exces, fiindcă va plictisi) de impact (de exemplu: dacă avem de promovat un serviciu de spalătorie auto, vom putea genera un text precum : "Dorești o mașină curată tot timpul, nu ai timp să o speli? Vino la spălătoria noastră din adresa . . . unde, la cele mai mici prețuri, profesioniștii noștrii îți vor face pe plac ! ") . Important în redactarea mesajului este introducerea, ce va stârni, sau nu interes cititorului, iar acest lucru va influența în mod direct firma dumneavoastră.

Pentru un pliant cât mai eficient, trebuie ca acesta să se adreseze unui public cât mai larg, iar pentru un pliant atractiv, este nevoie să asigurăm contactul vizual într-un mod cât mai estetic cu publicul (o vom face adăugând imagini clare și relevante pentru produsul sau serviciul nostru oferit) . Vom face ca pliantul să nu pară aglomerat, textul trebuie redactat într-un format clar de o mărime de cel puțin 12, cu o bună spațiere între cuvinte și rânduri. Imaginile se vor pune la o distanță considerabilă de text pentru a nu obosi ochiul și pentru a facilita citirea pliantului. Cu cât oferim informații pe baza imaginilor, cu atât mai bine, dar textul nu poate să lipsească cu desăvârșire, el trebuie să fie clar și concis.

La finalul pliantului este necesar să oferim date de contact (cât mai diverse, pentru a putea fi accesat de toată lumea: telefon, email, adresă web, pagină de facebook) .

Voila, am aflat cum sa faci un pliant simplu și atractiv, afacerea noastră va prospera generând un capital tot mai mare, odată cu atragerea de noi consumatori ai produsului sau serviciului nostru.

Așadar, odată știut cum sa faci un pliant pentru atragerea clientelei nu mai rămâne decât să le distribuim în marile centre comerciale, în locuri aglomerate sau în cutia poștală a cetățenilor.

Veți avea nevoie de:
  • cum se face un pliant
#1

cum se face un pliant

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Publicatii

Cei mai faimosi

Conjugarea verbelor francize: reguli de gramatica

Pentru a cunoaște o limbă, pentru a vorbi corect și pentru a comunica fluent, trebuie să știm gramatica acesteia. Haideți să învățăm conjugarea verbelor franceze la cele mai uzitate timpuri.

Cum sa scrii o teza de doctorat: sfaturi si recomandari