Cum sa faci un buchet de nunta: alegem florile

Cum sa faci un buchet de nunta: alegem florile

Imi place subiectul acesta " Cum sa faci un buchet de nunta", deoarece putem discuta de ceva proaspat, delicat si colorat. Pentru ca discutam despre flori si diversele combinatii pe care le putem alege.

Daca doresti sa confectionezi singura buchetul de nunta, este bine sa apelezi si la specialisti, care stiu sa-ti arate pasii care trebuiesc urmati si sa-ti spuna cum sa faci un buchet de nunta.

In ciuda faptului ca pare un subiect destul de simplu, " cum sa faci un buchet de nunta", este totusi un subiect complex. Este extrem de important sa stim cum sa alegem florile si in acelasi timp cum sa le pregatim. O combinatie foarte frumoasa o putem realiza din trandafiri portocalii, trandafiri crem si albi, frezii albe si verdeata. Ca accesoriu putem folosi panglica de saten crem. Se asorteaza foarte bine la culorile buchetului.

Sunt si alte combinatii interesante si de efect. De exemplu flori de gerbera albe, trandafiri albi si crizanteme roz sau trandafiri rosii, culoarea pasiunii, si mici flori albe.

Un alt buchet care ar fi o combinatie potrivita pentru primavara si vara: trandafiri galbeni, gerbera si lavanda. Combinatie galben cu albastru. Pentru pregatirea buchetului avem nevoie de un cutit mic si foarte bine ascutit, foarfeca, banda adeziva, ace cu gamalie, panglici. Trandafirii pe care ii alegem pentru buchet nu trebuie sa fie complet infloriti, deoarece la momentul mult asteptat riscam sa avem un buchet care pare ofilit. Buchetul trebuie construit in jurul unui patrat, unui triunghi, sau intr- forma rotunda. La cel patrat, totul se invarte in jurul la patru trandafiri iar la cel sub forma de triunghi, in jurul la trei trandafiri. Dupa aceea, pe parcurs, se aseaza alti trandafiri, pana cand buchetul va fi asa cum il doresti. Dupa ce s-au aranjat trandafirii, fixam cu banda adeziva pentru a nu se desprinde si mascam cu panglica de saten. Marginile panglicii se prind cu ace de gamalie de aceeasi culoare.

Un buchet are pana la 60 de trandafiri. Un lucru pe care il facem dupa ce am finisat buchetul este sa dam cu un spray special pentru luciu, dar nu si pe flori. Pentru a realiza un buchet este nevoie de 15 - 20 minute, se va face cu o zi inaintea nuntii si se pastreaza la frigider. Daca este nevoie, doar petalele le vom uda cate putin.

Sunt multe de spus despre combinatii si tehnica, dar cel mai important lucru este ca doar cu un pic de indemanare, imaginatie si flori potrivite poti realiza ceva de care sa fii mandra si poti arata ca stii cum sa faci un buchet de nunta.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci un buchet de nunta
#1

Cum sa faci un buchet de nunta

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Cum sa faci o Ikebana pentru acasa?

Ikebana este tehnica aranjamentelor florale si provine din arta traditionala japoneza. Cum se face ikebana. Sunt anumite principii de baza pe care trebuie sa le respectam pentru a putea creea un tablou floral viu.

Cum pictezi un tablou: sfaturi pentru incepatori