Cum sa faci un buchet cu mainile tale?

Cum sa faci un buchet cu mainile tale?

Cum sa faci un buchet constituie un exercitiu de creatie usor de incercat, in care elementele compozitionale sunt alese si imbinate armonios astfel incat rezultatul sa incante si sa suprinda toate privirile .

Cum sa faci un buchet cu mainile proprii ramane un imbold menit sa reduca cheltuielile, sa produca o stare de bucurie unei persoane dragi precum si sa aduca un plus de culoare in spatiul locativ.

Exista modele cum sa faci un buchet cu mainile proprii care pot fi preluate, adaptate si personalizate in functie de festivitatea pentru care urmeaza a fi folosit. Sursele de inspiratie nu sunt greu de gasit si pot asocia culori diverse simple sau combinate, adaptabile si potrivite oricaror situatii. De asemenea, la conceperea buchetelor se pot folosi buretii speciali in care se infig cotitele florilor urmand cursul globular sau aplecat. Pentru compozitie pot fi alese flori vii si verdeata din gradina sau se pot colecta diferite materiale si o varietate de plante potrivite pentru un buchet de flori uscate.

Cum sa faci un buchet din flori uscate necesita timp, dar poate fi o amintire frumoasa pentru persoana care il va primi. Materiale folosite: panglica, foarfeca, lipici, albastrele, trandafiri, macese si frunze verzi. Albastrelele si trandafiri sunt supusi unui proces de uscare la aer, apoi se va incepe alcatuirea propriu-zisa a buchetului. Se imbina florile ce urmeaza a fi pozitionate incepand din mijloc, astfel incat sa rezulte aspectul de glob. In cazul in care se doreste o densitate de plante abundenta se va proceda la formarea a patru palcuri egale care se vor unii intre ele apoi. Se pregatesc macesele infipte jumatate in bucati de sarma si se adauga din loc in loc in buchet. Frunzele carnoase se vor indoi pe jumatate si se vor aplica de jur imprejurul buchetului, apoi se va lega buchetul cu o panglica si se vor taia tulpinile la aceasi lungime. Acest model se poate folosi si pentru obtinerea unui buchet cromatic viu, compus din flori simpatizate de primitor. Sunt multe varietati coloristice ce pot fi folosite si combinate astfel incat sa declanseze emotii puternice. Florile din care se formeaza acest buchet sunt alese, imbinate armonios si oferite ca simbol de pretuire desavarsita. Astfel, momentul va fi trait de ambele persoane cu intensitate si bucurie.

Cum sa faci un buchet cu mainile proprii folosind indemanarea, imaginatia si cateva elemente in ton cu anotimpul reprezinta o incercare facuta cu scopul de a bucura o persoana draga sau a infrumuseta locuinta.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci un buchet
#1

Cum sa faci un buchet

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Cum sa faci o compozitie florala din flori vii?

Cum sa faci o compozitie florala din flori vii poate fi o incercare reusita pentru oricine doreste sa obtina un aranjament cu un cost mult redus fata de achizitionarea din magazine de specialitate.

Cum sa faci o palarie din paie ?