Cum sa faci un breloc pentru chei?

Cum sa faci un breloc pentru chei?

Personalizarea legăturii de chei este o idee drăguță fie pentru cadou sau pentru uz propriu. Cum sa faci un breloc de chei original ? Nu e foarte greu, iar prin materialele folosite costurile sunt minime.

Dintre mulțimea de moduri cum sa faci un breloc vom prezenta câteva idei unice prin care se pot surprinde chiar și cele mai specifice gusturi. Depinzând de talentele și înclinațiile fiecăruia am ales o varietate de materiale și idei.

Pentru a afla cum sa faci un breloc e nevoie de evaluarea nevoilor. Se dorește un breloc de dimensiuni mai mici, sau dimpotrivă? Cât timp se poate aloca pentru finalizarea lui?

Pentru un breloc ușor și distractiv se vor alege ca materiale: câteva bucăți de fetru, ață, ac, foarfecă, markere pentru textile, vată, un lanț pentru brelocuri. În funcție de forma finală dorită se pot alege șabloane prin inserarea cuvintelor: ”șablon cupcake”, ”șablon struguri” etc. Se taie bucățile de material în formele alese, se umplu cu vată și se cos. Se inserează lanțul prin forma astfel creată, iar brelocul este finalizat.

Pentru un breloc masculin, se recomandă construirea unui breloc de supraviețuire. Materialele utilizate sunt: cordelina (paracord) care se găsește în magazinele cu specific montan, o foarfecă, o brichetă și un suport pentru brelocuri. Din cordelină se vor tăia două bucăți de câte 45 - 50 de cm, după care se vor arde capetele cu bricheta pentru a evita roaderea. Următorul pas este împletirea acestora, iar la final se va arde capătul împletiturii din nou. Acest breloc este perfect pentru cei pasionați de camping, pescuit, vânătoare sau activități în natură.

Cum sa faci un breloc cu monogramă este foarte ușor: se vor folosi următoarele materiale: foarfecă, ac și ață, marker pentru textile, vată și o bucată de material la alegere. Se vor căuta șabloane pentru litera dorită și se va marca materialul cu conturul acesteia. Pasul următor va fi tăierea acestuia in forma dorită și umplerea celor două părti (față - verso) cu vată. Se va finaliza prin coaserea ambelor părți împreună și adăugarea lanțului pentru brelocuri.

Pentru brelocuri feminine se recomandă folosirea unor pandantive mai vechi, biluțe sau pietricele. În plus va fi nevoie de o foarfecă, de o frânghie subțire și de un cerc pentru brelocuri. Fiecare pandantiv se va lega la capătul unei bucăți de frânghie, iar celălalt capăt va fi legat de cercul pentru brelocuri. Se repetă actiunea pentru toate pandantivele dorite.

Pentru a descoperi cum sa faci un breloc original și drăguț nu e nevoie de materiale scumpe sau prea mult timp. Singurul lucru care contează și aduce aport acestei activități este creativitatea fiecăruia.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci un breloc
#1

cum sa faci un breloc

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Cum sa faci cercei din argila polimerica?

Cum sa faci cercei din argila polimerica reprezinta o procedura cu etape de lucru usor de urmat, din care rezulta diferite figurine atractive folosite in combinatie cu alte materiale la asamblarea propriu-zisa.

Cum sa impletesti o rochie cu andrele?