Cum sa faci o rama foto cu material la indemana ?

Cum sa faci o rama foto cu material la indemana ?

Cum sa faci o rama foto -un exercitiu de creatie unicat care pune in valoare abilitatea de a face anumite lucruri dupa bunul plac alaturi de originalitate, indemanare si rabdare.

Cum sa faci o rama foto cu material la indemana urmarind o procedura usor de infaptuit poate fi un mod placut de a petrece timp util alaturi de cei mici, descoperind impreuna tainele abilitatilor practice.

Exista foarte multe modele cum sa faci o rama foto detaliate si usor de pus in practica atat pentru adulti cat si pentru copii. In general, abilitatile practice se dezvolta prin preluarea unui model si realizarea pas cu pas a acestuia urmarindu-se sa se obtina o creatie aproximativ la fel, insa cu amprenta personala. O rama foto confectionata manual este un accesoriu care da viata fotografiilor . Cum sa faci o rama foto cu material la indemana reprezinta un procedeu simplist de imbinare si armonizare a unor elemente. Materiale folosite: carton tare, coala de impachetat, aracet sau lipici, 1 poze si 4 ace de panou colorate. Coala de carton se taie in 2 parti egale: 21 cm lungime cu 15 cm latime. Una dintre parti ramane intacta iar cea de-a doua se va indoi astfel incat se va compune din 2 parti: una de 8 cm si cealalta de 13 cm. Partea de 13 cm se va decupa in mijloc rezultand un dreptunghi de 4 cm lungime si 3 cm latime, iar bucata decupata se va lipi pe celalalt carton intreg in locul obtinut prin asezarea cartoanelor unul peste altul si efectuand schita cu creionul asupra locului decupat. Cand sunt asezate cartoanele unul peste altul, locul decupat se va imbina perfect cu cel pe care s-a adaugat bucata de carton. Mai departe, se vor fixa cartoanele pe coala de impachetat cu lipici sau aracet, astfel incat sa rezulte unul in prelungirea celuilalt imbracate complet. Cartonul va prezenta 2 urme de indoire din care se va compune un picior. Astfel, se prezinta urma de indoire pornind de la imbinarea celor 2 bucati de carton si a doua dupa 8 cm a cartonului decupat, urmand a se sprijini apoi pe bucatica lipita pe spatele carton intreg. Acesta este corpul ramei foto pe care se va fixa poza in mijloc cu ajutorul celor 4 ace de panou colorate sau prin lipire. In acest mod simplu se obtine o rama de efect care poate fi daruita unei persoane dragi in semn de pretuire.

In actul de creatie referitor la cum sa faci o rama foto intervine o serie de etape care pot fi transformate cu mainile proprii intr-un rezultat uimitor cu detalii alese si combinate armonios.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci o rama foto
#1

Cum sa faci o rama foto

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Cum sa faci o palarie din paie ?

Cum sa faci o palarie reprezinta un mestesug care necesita multa rabdare si indemanare in impletirea, asamblarea si decorarea accesoriului in ton cu moda sau in functie de preferinta.

Cum sa faci bratari hand-made, de ce ai nevoie pentru aceasta?