Cum sa faci bratari hand-made, de ce ai nevoie pentru aceasta?

Cum sa faci bratari hand-made, de ce ai nevoie pentru aceasta?

Cum sa faci bratari hand-made constituie o experienta practica ce necesita rabdare, indemanare si subliniaza dorinta unei persoane de a purta un element individualizat sau de a face un cadou mestesugit.

Cum sa faci bratari hand-made este o experienta practica ce necesita rabdare, indemanare si subliniaza dorinta unei persoane de a purta un element individualizat sau de a face un cadou mestesugarit.

Procesul de confectionare a bratarilor hand-made este ieftin, distractiv si stimuleaza creativitatea. Materialele folosite pentru confectionarea acestora sunt bucati de piele, fire impletite sau crosetate, margele, nasturi, pietricele, panglici si multe altele. Cum sa faci bratari hand-made necesita parcurgerea unor pasi simpli de imbinare a materialelor alese in functie de model si preferinta. Un mod simplu de obtinere a unei bratari consta in alegerea unor fire de bumbac colorat care se inoada in jurul unui element zodiacal astfel incat sa rezulte 2 parti egale de-o parte si de alta a acestuia. Apoi se procedeaza la crosetarea simpla a firelor, rezultand un snurulet de efect. Se aplica un element de inchidere cumparat si este gata de purtat sau daruit. Un alt model ce poate fi incercat acasa necesita bucati de material care nu mai trebuiesc. In acest mod se pot concepe foarte usor corsajele de mana care sunt daruite domnisoarelor de onoare la nunta. Materiale necesare: bucati provenite de la o perdea deasa sau de la un ciorap stil dres alb, rosu sau alta culoare dorita, sarma, nasturi mici, elastic rotund in ton cu materialele si silicon pentru lipire. Din sarma se modeleaza 5 cercuri de dimensiunea unei unghii, lasandu-se coditele stranse mai lungi. Aceste cercuri se imbraca cu materialul ales, se infasoara la baza coditei cu ata eliminandu-se surplusul de material, se prind ca intr-un buchet prin lipirea partilor si se elimina codita, rezultand o floare. In mijlocul acesteia se lipeste un nasturel, apoi se procedeaza la modelarea elasticului pe mana pentru a forma marimea, innodarea acestuia si lipirea florii cu o bucatica de material exact unde s-a inodat elasticul pentru a masca locul si a termina bratara. Cum sa faci bratari hand-made nu este o intrebare ce implica o procedura dificila, insa necesita putina indemanare la imbinarea elementelor.

Cum sa faci bratari hand-made ramane o activitate inspirationala folosita atat de adulti cat si de copii in scopul de a obtine elemente de infrumusetare lucrate cu mult drag pentru anumite ocazii speciale.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci bratari hand-made
#1

cum sa faci bratari hand-made

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Cum sa faci o rama foto cu material la indemana ?

Cum sa faci o rama foto -un exercitiu de creatie unicat care pune in valoare abilitatea de a face anumite lucruri dupa bunul plac alaturi de originalitate, indemanare si rabdare.

Cum sa faci cercei din argila polimerica?