Cum sa faci bratari din piele: idei creative

Cum sa faci bratari din piele: idei creative

Bratarile de piele sunt purtate de o potriva de femei si barbati, de tineri, de adolescenti, in diferite culori si alcatuite intr-o multitudine de modele, care de care mai speciale.

Cum sa faci bratari din piele pentru a avea tot timpul un accesoriu unic, ingenios si facut cu propriile maini? Nimic mai simplu! Vom vedea in continuare cateva modele de bratari de piele.

Bratarile sunt accesoriile cele mai vizibile si mai purtate dintre toate . Bratarile de piele au avut farmecul lor aparte dintotdeaunasi iata pentru tinute si momente diferite!

Model 1. Din 4-5 snururi de piele, de aceeasi dimensiune, minim 18-20 cm, infunctie de grosimea incheieturii. Unul dintre snururi trebuie sa aibe minimum 30 cm. Snururile, colorate sau uni se pun cap la cap, astfel incat sa fie la distante egale de capetele snurului cel mai lung. Se fixeaza impreuna cu ajutorul unui alt snur innodat sau cu ajutorul unei sarmulite argintate de 0,6-0,8 mm. Capetelelibere ale snurului lung se vor prinde intr-o funda, nod, etc si gata bratara!

Modelul 2. Pe acelasi principiu de cum sa faci bratari de piele, pe snuruile de piele ceva mai lungi se pot fixa intre noduri cateva cristale sau pietre semipretioase sau accesorii metalice pentru un efect rock-sic.

Modelul 3. Se iau 3 snururi de piele, 2 de 20 cm si unul de 30 cm. La fel ca la primul model cele doua snururi mai mici se pozitioneaza la distante egale de capetele snurului mai lung sise fixeaza intr-un capat. Cele trei snururi se vor impleti simplu, iar la finalul impletiturii se fixeaza si la cel de al doilea capat. Se pot prinde din loc in loc in crsul impletiturii cristale sau accesorii metalice. Capetele libere se vor impreuna pentru a inchide bratara.

Model 4. Pe un snur simplu, subtire de piele se poate prinde un accesoriu fixat in 2 noduri, iar capetele libere se prind impreuna pentru a inchide bratara.

Model 5. Cum sa faci bratari de piele dintr-o bucata? O fasie de piele de aproximativ 3 cm latime se va taia in 3-4-5 fasiute avand grija ca la capete sa ramana o portiune de 2 cm netaiata. Aici se vor prinde 1-2 capse pentru a putea inchide bratare. Pe portiunea cu franjuri se pot lipi cristale ori accesorii metalice ori pietre pentru un efect glamour.

Se pot face modele din cele mai diferite si mai avangardiste acum cand nu mai este un secret cum sa faci bratari din piele. Dam frau liber imaginatie si ne bucuram de bratarile din piele!

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Cum coasem draperii: instructiuni pas cu pas

Geamuri curate, luminoase, frumos imbracate si care ajuta la crearea acelei senzatii de confort, de "acasa" este ceea ce ne dorim cu totii. Uneori gasim draperiile perfecte, alteori nu, si atunci vrem sa stim cum sa coasem draperii.

Cum sa faci o stampila dintr-o radiera?