Cum ajungem la Muzeul Antipa: locatia exacta

Cum ajungem la Muzeul Antipa: locatia exacta

Muzeul Antipa este unul dintre cele mai populare muzee din Bucuresti, asa ca este foarte important sa cunoastem atat locatia exacta cat si metodele prin care putem ajunge acolo. Noi va spunem mai multe chiar in acest articol.

Daca va intrebati cum ajungem la Muzeul Antipa, atunci este bine de stiut ca procesul nu este deloc complicat. Muzeul este localizat pe una dintre principalele artere ale Bucurestiului, astfel incat transportul poate fi foarte facil.

In primul si in primul rand, este important sa cunoastem locatia exacta a muzeului Antipa. Aceasta este soseaua Pavel Dimitrievici (Kiseleff) , nr 1. Fiind localizata pe Bulevardul Aviatorilor, accesul in aceasta sosea se poate face in mai multe moduri; si toate acestea fara mari probleme. Noi va vom indica exact cum puteti ajunge la muzeul Antipa in randurile ce urmeaza.

Locatia exacta: intre Arcul de Triumf si Ambasada Suediei

Fiind localizat in sectorul 1, muzeul Antipa este limitat in partea de nord de Arcul de Triumf, iar in partea de sud de catre Ambasada Suediei. Ambele sunt la cateva minute de mers pe jos astfel incat va va fi foarte usor sa calatoriti dintr-un loc in altul. Iata metodele prin care puteti ajunge la muzeul Antipa.

Metoda 1: Cu ajutorul autobuzului

Exista multiple autobuze care ajung la Arcul de Triumf, obiectiv localizat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de muzeul Antipa. Autobuzele care ajung in aceasta locatie sunt 1,2, 0,1 si 335. Acestea sunt foarte importante in caz ca va intrebati cum ajungem la Muzeul Antipa.

Metoda 2: Cu ajutorul metroului

Cea mai apropiata statie de metrou este Aviatorilor. Odata ce a-ti coborat in aceasta locatie, mai aveti aproximativ 15-20 de minute de mers pe jos pana la muzeul Antipa. Daca nu doriti sa depuneti acest efort, atunci puteti lua unul dintre autobuzele enumerate mai sus pe o distanta de 2 statii.

Metoda 3: Cu ajutorul masinii personale

Daca detineti o masina personala si aveti carnet de conducere, atunci va va fi foarte usor sa ajungeti la muzeul Antipa. Luati ca punct de reper Bulevardul Aviatorilor, Arcul de Triumf si soseaua Kiseleff, si cu siguranta nu veti va rataci. Alternativ, puteti ruga un prieten sa va conduca la locatie sau sa va ghideze pe drumul cel mai scurt, mai ales daca nu cunoasteti bine orasul. Puteti de asemenea sa apelati la serviciile unui taximetrist, care va va costa intre 10 si 35 lei in functie de punctual de plecare. De asemenea, acestia va vor raspunde la intrebarea cum ajungem la Muzeul Antipa.

Acestea sunt cele mai populare solutii la intrebarea cum ajungem la Muzeul Antipa. Urmati indicatiile de mai sus si cu siguranta veti ajunge sa vizitati acest muzeu, care este o principala atriactie turistica.

Veți avea nevoie de:
  • Cum ajungem la Muzeul Antipa
#1

Cum ajungem la Muzeul Antipa

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Din păcate, în această secțiune, nu există articole