Cum sa faci poze cu camera web: instructiuni

Cum sa faci poze cu camera web: instructiuni

Daca te intrebi cum sa faci poze cu camera web, atunci esti in locul potrivit. Nu toata lumea s-a nascut experta in calculatoare, astfel incat un tutorial este binevenit din cand in cand.

In acest articol noi iti prezentam cum sa faci poze cu camera web, o procedura care nu este complicata dar care poate sa difere in functie de tipul tau de sistem si de ce fel de camera web detii.

Asadar, sa trecem la treaba si sa analizam cum sa faci poze cu camera web chiar daca nu detii cunostinte in acest domeniu. Urmeaza pasii de mai jos si in curand si tu vei putea sa te bucuri de primele tale instantanee realizate cu ajutorul acestei camere.

Daca detii un laptop cu camera integrata si windows 8.

Acesta este cel mai fericit caz intrucat nu va trebui sa te complici cu diferite programe sau unelte auxiliare. Windows 8 si 8.1 detin un shortcut in interfata de start (windows tiles) care permite accesul direct la camera web. Astfel, odata intrat in acest meniu, nu ramane decat sa apesi butonul dedicat si sa realizezi un instantaneu. Daca doresti optiuni avansate, atunci poti da click dreapta si sa selectezi butonul de Timer sau expunerea extra in intuneric.

Daca detii o camera web separata.

In acest caz trebuie sa stii ca majoritatea producatorilor livreaza camera web impreuna cu un mini-cd cu driverul si uneltele necesare. In cazul in care acest cd nu exista poti descarca driverele de pe internet sau astepta ca sistemul de operare sa le descarce automat (nu mereu este posibil) .

Majoritatea camerelor web de generatie noua vin impreuna cu un program care permite utilizatorilor sa faca poze in diferite conditii si chiar sa ajusteze diferite setari precum balansul alb, luminozitatea sau contrastul.

Daca detii un astfel de model atunci este necesar sa instalezi mai intai programul si apoi sa petreci putin timp pentru a te obisnui cu el. Cele mai multe programe sunt usor de folosit, astfel incat nu va trebui decat sa apesi pe un simplu buton si totul va fi realizat instant, captura fiind salvata intr-un folder din computerul tau. Cel mai probabil folderul acesta va fi localizat in My Documents sau inauntrul locatiei unde a-i instalat programul. Tine minte ca multe persoane iti pot sugera cum sa faci poze cu camera web, insa acest aspect depinde foarte mult si de modelul pe care il detii.

Urmareste aceste instructiuni si te vei lamuri rapid cum sa faci poze cu ajutorul camerei web. Daca ai nevoie de extra ajutor sau de un program specific, atunci poti vizita site-ul producatorului.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci poze cu camera web
#1

Cum sa faci poze cu camera web

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Odihna

Cei mai faimosi

Din păcate, în această secțiune, nu există articole