Cum sa emigrezi in Canada pentru totdeauna?

Cum sa emigrezi in Canada pentru totdeauna?

Te-ai saturat de traiul dificil din Romania? Daca raspunsul este da, atunci probabil te intrebi cum sa emigrezi in Canada. Traiul in aceasta tara este ceva mai usor si mai bine organizat pentru cetateni.

Canada a fost intotdeauna un loc preferat de romani cand vine vorba de emigrare, deoarece sistemul sanitar de acolo este mai bine pus la punct, joburile se gasesc mai usor iar lumea traieste la case in loc de blocuri.

Asadar, daca te intrebi cum sa emigrezi in Canada pentru totdeauna, este bine sa tii cont de o serie de informatii. Nu oricine va putea sa plece in aceasta tara intrucat este necesara o viza iar locurile de munca sunt limitate. Totusi, daca corespunzi catorva conditii esentiale, atunci ai mari sanse sa fii ales si chiar poti sa speri la dobandirea cetateniei canadiane. Iata sfaturile noastre. Sfatul 1: Completarea unui formular de eligibilitate . Toti romanii care doresc sa emigreze in Canada vor trebui sa completeze urmatorul formular: http: //www. emigrarecanada. ro/emigrare/Testare-Online. html. Cateva dintre cerintele specifice sunt: cunoasterea limbii franceze si engleze, bani minim 3,0 euro pentru o persoana singura sau 5,0 euro pentru un cuplu. De asemenea, trebuie sa spuneti daca mai aveti rude in Canada sau daca aveti experienta intr-un anumit domeniu (acestea va vor fi de ajutor) . Sfatul 2: Limba franceza. Peste 80% din populatia Canadiana vorbeste limba franceza, asa ca va trebui sa va puneti la punct cu acest aspect. Puteti face un curs specific, care de obicei dureaza maximum cateva luni. Acesta este necesar daca te intrebi cum sa emigrezi in Canada. Sfatul 3: Banii disponibli. Aveti nevoie de un fond de bani lichizi pentru a putea pleca in Canada. Acestia va vor ajuta sa supravietuiti comfortabil un timp, pana va gasiti de lucru si primiti primul salariu. Daca nu aveti toti banii necesari dar aveti o sursa curenta de venit (exemplu: chirie pe o proprietate, venituri pe drepturi de autor, etc. ) , atunci puteti spera sa obtineti un credit in Romania. Acesta va trebui sa il rambursati in maximum 60 luni, chiar daca va aflati in Canada. Sfatul 4: Rudele. In cazul in care te intrebi cum sa emigrezi in Canada pentru totdeauna, este bine de stiut ca rudele pot fi de mare ajutor. Daca aveti pe cineva din familie care traieste intr-o regiune specifica a Canadei, atunci veti obtine rezidenta mai usor.

In concluzie, daca te intrebi cum sa emigrezi in Canada pentru totdeauna este util sa te documentezi propice mai intai si sa faci rost de banii si adeverintile necesare. Astfel, emigrarea va fi mai facila.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa emigrezi in Canada
#1

Cum sa emigrezi in Canada

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Lege

Cei mai faimosi

Cum sa emigrezi in Australia: ordinea actiunilor?

Cu siguranta ca fiecare dintre noi s-a gandit cel putin o data cum ar fi sa plece din tara. Daca dorim un job mai bine platit sau un loc pentru educarea copiilor in cele mai bune conditii, emigrarea in Australia pare cea mai potrivita solutie!

Cum se calculeaza cel mai simplu indemnizatia pentru copii?