Cum scapam de gandacii de bucatarie o data si pentru totdeauna?

Cum scapam de gandacii de bucatarie o data si pentru totdeauna?

Pentru a descoperi cum scapam de gandacii de bucatarie, este necesar sa cunoastem care sunt motivele pentru ei apar si cum putem elimina raul direct de la sursa. Dupa ce sursa a fost descoperita, solutiile sunt mult mai la indemana.

Desi nu aduc nici un avantaj locuintei pe care o ocupa, gandacii de bucatarie nu sunt un "locatar" tocmai neobisnuit. Este foarte usor sa atragem gandaci in propria noastra locuinta, dar cum putem scapa de ei?

Cum scapam de gandacii de bucatarie, acesti purtatori de boli si complet dizgratiosi? Sunt o sursa de bacterii, urati si extrem de neplacuti. Pentru a vedea cum scapam de gandacii de bucatarie, trebuie sa stim intai ce ii atrage si de ce apar ei in prima instanta in locuintele oamenilor. Ca orice alta fiinta vie, gandacii au nevoie de apa si de hrana. Daca primesc aceste doua lucruri, isi vor face cuibul in casa care le ofera.

Gandacii de bucatarie au nevoie de apa. Chiar daca ei pot trai chiar si o luna fara mancare, nu rezista mai mult de saptamana fara apa. Este necesara cautarea tuturor scurgerilor de apa si tuturor colturilor umede din casa. Este posibil sa existe o teava sparta sau un colt ascuns in care s-a adunat niste apa.

Cum scapam de gandacii de bucatarie cand aceasta incapere este locul unde tinem toata mancarea? Toate containerele care contin alimente, trebuiesc inchise ermetic. Vasele murdare, cu resturi de mancare si fructele expuse pe mese, sunt atractia principala pentru gandacii de bucatarie. Nu le place curatenia, si de aceea o casa curata este mult mai protejata de musafirii nepoftiti. Trebuiesc eliminate toate urmele de mancare, firmiturile cazute pe jos. De asemenea, este foarte important sa nu lasam gunoiul in casa peste noapte.

Folosirea capcanelor si insecticidelor s-a dovedit a fi o metoda eficienta pentru a scapa de gandaci. Dar la acest capitol, trebuie sa mentionam urmatorul lucru: desi o firma de deratizare poate rezolva problema gandacilor de bucatarie, nu toata lumea isi permite acest lucru. Si insecticidele din comert nu sunt nici ele foarte ieftine. Solutia se poate gasi intr-un magazin care vine produse pentru gradinarit. Printre produsele lor, exista fiole puternice de solutie anti-gandaci, care este ieftina si se dilueaza cu apa.

Solutia se da peste tot pe unde gandacii si-au facut aparitia, dar trebuie efectuata o curatenie strasnica dupa aceea. Aceste solutii sunt toxice si este recomandat dormitul peste noapte in alta parte, pentru a nu inhala aceste substante.

Orice casa curata, ferita de umiditate si fara alimente lasate la vedere, va fi ferita de aceste insecte. Din fericire, oricine poate scapa de gandaci, chiar si fara a apela la o firma de deratizare.

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de gandacii de bucatarie
#1

Cum scapam de gandacii de bucatarie

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Cum sa faci repede curat in casa?

Vine soacra in scurt timp sau s-au anuntat din scurt musafiri si toata casa este ca un camp de razboi si mai trebuie sa pregatim o cafea, o gustare plus dusul si schimbatul hainelor?

Cum sa utilizezi uleiul de masline in bucatarie ?