Cum sa faci repede curat in casa?

Cum sa faci repede curat in casa?

Vine soacra in scurt timp sau s-au anuntat din scurt musafiri si toata casa este ca un camp de razboi si mai trebuie sa pregatim o cafea, o gustare plus dusul si schimbatul hainelor?

Casa trebuie sa fie luna in cel mai scurt timp, parca minutele zboara mai repede decat de obicei si nu stim de unde sa incepem si cum sa terminam mai repede? Iata cum sa faci repede curat in casa!

Cum sa faci repede curat in casa

atunci cand vine cineva vine in vizita si este prin apropiere? Calm si simplu!

Incepem cu bucataria pentru ca toata lumea "trage" la bucatarie. Deschidem larg geamul, spalam rapid vasele, stergem blatul, masa si schimbam prosopul. Aspiratorul este ajutor de nadejde, iar mopul cu solutie va da stralucire podelei si va improspata aerul.

Urmeaza holul de la intrare a fi aspirat si curatat cu mopul.

Urmatoarea incapere va fi baia: aplicam pe cada, chiuveta si toaleta solutie de curatare. Cat timp va actiona solutia mergem repede in sufragerie deschidem geamul, punem lucrurile imprastiate la locul lor si aranjam canapeaua. Bunul nostru prieten, aspiratorul, ne va salva timp si ne va scuti de efort si de aceasta data.

In tot acest timp solutia de curatare si-a facut efectul si doar trebuie sa clatim, stergem oglinda, punem prosop curat stergem podeaua si gata baia!

Ne intoarcem in sufragerie si stergem praful, dam cu mopul si ne ptem bucura de inca o camera curata, aerisita si frumos mirositoare.

Acum putem trece rapid la dormitor unde cu siguranta inca sunt pe fotoliu sau pat hainele probate dis de dimineata! Si aici primul lucru va fi deschisul geamului pentru a intra aerul curat! Punem inapoi hainele in sifonier, aranjam patul si machiajele de la oglinda. Revenim la prietenul nostru aspiratorul si apoi stergem praful. Inainte de a curata podeaua cu mopul vom alege din dulap hainele pentru schimb. Se inchide usa si putem rasufla usurate, casa este curata, aerisita si gata de a primi musafiri! Acum ca totul este gata si stii cum sa faci repede curat in casa, un dus rapid este bine-meritat. Inainte de se a intra in baie pentru un dus se poate pune ibricul de cafea / ceai pe foc pentru a fi si cafeaua sau ceaiul gata de servit la momentul ajungerii musafirilor. Cat suntem in dus va fi deja fiarta apa pentru a pune ingredientele magice.

Cu totii ne simtim bine atunci cand casa straluceste, iar daca reusim sa facem si repede si bine, ziua sigur va fi una excelenta, mai ales acum cand stii cum sa faci repede curat in casa!

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Sfaturi pentru gospodine: cum sa cureti jaluzelele vertical?

Evoluția omenirii se regăsește în cele mai diverse domenii, de la medicină și IT, până la cea adecorațiuni de casă. Perdeaua clasică a fost înlocuită cu jaluzelele, dar apare o problemă: cum sa cureti jaluzelele verticale ?

Cum scapam de gandacii de bucatarie o data si pentru totdeauna?