Cum sa instalezi masina de spalat: instructiuni pas cu pas

Cum sa instalezi masina de spalat: instructiuni pas cu pas

Masina de spalat automata a devenit o necesitate pentru majoritatea femeilor si nu numai , cunoasterea modului cum sa instalezi masina de spalat iti va aduce ceva economii prin eliminarea folosirii serviciilor unui specialist.

Masinile de spalat actuale cunosc o evolutie continua , efect previzibil al concurentei acerbe intre marii producatori din domeniu. Procedura de instalare ramane in general cam aceeasi , indiferent de performantele masinii de spalat.

Daca esti o persoana comoda si nu stii cum sa instalezi masina de spalat , poti apela la serviciile unui instalator , in caz contrar vei invata singur sa-ti instalezi masina de spalat cu putina atentie si cu ajutorul catorva scule comune. Prima grija dupa cumpararea unei masini de spalat noi o reprezinta amplasarea acesteia in locuinta. Fiind dependenta de o sursa de apa , cele mai probabile locuri destinate amplasarii masinii de spalat sunt baia sau bucataria. Este obligatoriu ca aceasta sa fie asezata pe o suprafata rigida , cat se poate de orizontala. Este exclusa amplasarea masinii de spalat pe covoare , mochete sau alte suprafete similare , distanta dintre aceasta si alte obiecte trebuie sa fie de minim 1 cm si temperatura ambianta nu poate scadea sub zero grade Celsius. Primul pas dupa aducerea masinii de spalat la locul amplasarii este indepartarea dispozitivului de consolidare al ambalajului urmat de indepartarea acestuia. Urmeaza demontarea suruburilor pentru transport cu o cheie potrivita si pastrarea acestora intr-un loc sigur (ele vor fi necesare pentru o ulterioara relocare) . Urmatorul pas este pozitionarea la locul final si reglarea picioruselor reglabile astfel incat pozitia masinii sa fie perfect orizontala. Urmeaza racordarea la reteaua de apa ce poate fi cu un singur furtun (acesta se racordeaza numai la apa rece) sau cu doua (furtunul rosu la apa calda si cel albastru la apa rece) . Toate piulitele furtunelor se vor strange manual (nu se vor folosi chei) , verificand anterior existenta garniturilor de cauciuc pentru fiecare piulita. In final trebuie efectuata racordarea la conducta de evacuare , furtunul de evacuare trebuind asezat la o inaltime de minim 40 cm si maxim 100 cm , direct in conducta de scurgere ori in mufa special destinata de sub chiuveta. Daca tot ai invatat cum sa instalezi masina de spalat e bine sa stii ca acest furtun nu trebuie indoit sau strivit intre masina de spalat si conducta de evacuare sau chiuveta. Cuplarea la reteaua electrica va fi facuta numai in prize cu inpamantare.

Observam ca nu e mare filozofie , e chiar usor sa inveti cum sa instalezi masina de spalat . nu-ti trebuie decat rabdare , o cheie potrivita si dorinta de a face un lucru de care sa-ti amintesti cu placere ca e facut chiar de tine.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa instalezi masina de spalat
#1

Cum sa instalezi masina de spalat

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Cum sa instalezi cabina de dus cu mainile tale ?

Mai moderna , mai economica si mai usor de intretinut , cabina de dus este preferata in locul clasicei cazi , in special pentru decorul bailor de apartament a caror lipsa de spatiu este unanim recunoscuta.

Cum sa pui parchet de bambus in mod corect ?