Cum sa instalezi cabina de dus cu mainile tale ?

Cum sa instalezi cabina de dus cu mainile tale ?

Mai moderna , mai economica si mai usor de intretinut , cabina de dus este preferata in locul clasicei cazi , in special pentru decorul bailor de apartament a caror lipsa de spatiu este unanim recunoscuta.

Desi la prima vedere nu pare o treaba dificila , n-ai cum sa instalezi cabina de dus fara o prealabila documentare , atat din instructiunile primite la cumpararea acesteia cat si de pe Internet , de pe paginile diversilor producatori.

Oferta de pe piata a cabinelor de dus este extrem de bogata si variata. Cu sau fara hidromasaj , cu sau fara aburi , cu sau fara cadita inclusa , construite de branduri recunoscute sau fabricate in China , toate aceste cadite au diferite metode de montare. In general , despre modul cum sa instalezi cabina de dus trebuie sa stii ca indiferent de model , aceasta operatiune trebuie sa parcurga urmatorii pasi : montarea caditei de dus , racordarea caditei de dus la instalatia de scurgere (daca nu exista cadita de dus , cabina se va fixa intr-un loc unde exista sifon de pardoseala) , fixarea profilelor pe pereti (la cabinele simple) , instalarea panoului de hidromasaj , montarea peretilor laterali ai cabinei (acestia pot fi din sticla sau din plastic) , conectarea panoului la reteaua de apa curenta , adaugarea profilelor frontale ale cabinei si fixarea usilor pe profilele aferente. In cazul in care tipul cabinei o cere , mai pot exista si alte etape cum ar fi conectarea la reteaua electrica (pentru cabinele de dus cu aburi) sau necesitatea siliconarii anumitor parti sau piese ale cabinelor de dus. Operatiunea de siliconare a tuturor spatiilor care pot permite iesirea apei din incinta cabinei trebuie facuta cu foarte mare grija , cu un silicon adecvat ( cele care rezista la actiunea apei) . Se recomanda ca aceasta siliconare sa fie realizata pe partea exterioara a cabinei de dus (atentie , orice strop de silicon sarit pe sticla trebuie curatat imediat) . De obicei produsele brandurilor recunoscute au o simplitate si o cursivitate a instalarii atat de mare incat intuiesti pasii aproape fara sa citesti instructiunile , lucru imposibil la cabinele produse in zona asiatica , acestea avand o multime de componente. Principalul aspect al modului cum sa instalezi cabina de dus corect , se refera la necesitatea unei etanseizari perfecte , pentru evitarea posibilitatii inundarii spatiului din jur.

Concurenta dintre cabina de dus si cada va continua cu certitudine si in viitor , tot mai multe gadgeturi fiind implementate in structurile acestora , special pentru satisfacerea unor cerinte tot mai sofisticate.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa instalezi cabina de dus
#1

Cum sa instalezi cabina de dus

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Cum punem termopane cu geam dublu la geamuri?

Montarea ușilor și a geamurilor este o activitate importantă în cadrul construirii sau renovării unei case. Casa noastră nu ar fi locuibilă dacă nu am avea geamuri, pentru aerisire și luminare. Să aflăm cum punem termopane cu geam dublu.

Cum sa instalezi masina de spalat: instructiuni pas cu pas