Cum sa construiesti un gard: sfaturi

Cum sa construiesti un gard: sfaturi

Sfaturi utile despre cum să construieşti un gard şi argumente pentru a construi un gard de beton sau unul din plasă de sârmă galvanizată. Etape premergătoare şi fazele de execuţie.

Înprejmuirea unei proprietăţi este cu siguranţă un subiect de care este preocupat orice proprietar responsabil. Află ce fel de gard ţi se potriveşte şi care este de fapt utilitatea lui.

Îţi voi arăta cum să construieşti un gard, dar mai ales te voi ajuta să identifici ce fel de gard ai nevoie, astfel vei reuşi să ai un gard nou şi trainic la un preţ optim. Acest articol te va ajuta să te orientezi şi să nu faci erori care să te coste mult când construieşti un gard. În primul rând trebuie să te gândeşti ce trebuie să facă acel gard pe care vrei să îl construieşti. Costurile unui gard sunt direct proporţionale cu lungimea dar mai ales cu înălţimea dorită pentru că lungimea oricum este distanţa care trenuie înprejmuită însă înălţimea poate fii ajustată în funcţie de nevoie. Trebuie să analizezi orice aspect care poate determina rezultatul final. Nu trebuie să îţi construieşti un gard foarte înalt dacă vecinul tău are o casă cu etaj de unde oricum se poate observa tot ce faci tu în curte sau dacă drumul este la un nivel mai ridicat decât casa. În cazul acesta un gard ornamental este suficient, oricum gardul nu îţi va putea oferi intimitate, situaţie în care nu se justifică investiţia într-un gard de 2 metri. De la bun început trebuie să fi conştient că gardul nu este împotriva hoţilor, astfel nu se justifică construirea unui gard enorm, de o înălţime exagerată sau din beton armat, materiale grele şi extrem de scumpe atât la achiziţie cât şi la manoperă (hoţul dacă vine, oricum va intra : ) ) . Un material greu va implica automat un număr mare de oameni care să manipuleze acele materiale, automat costul pentru manoperă va fi ridicat iar timpul de execuţie va fi lung. Îţi propun un gard uşor din material lemnos, cât mai prietenos cu putinţă, compus din panouri de aproximativ 2 m. liniari, care variază în înălţime în funcţie de dorinţă, pe care le poţi achiziţiona gata montate şi tratate împotriva umezelii. Mai ai nevoie doar de nişte stâlpi solizi pe care să-i înfigi în pământ, nişte sfoară pentru a-i alinia şi de încă o persoană care se te ajute la montarea acestora. Garantat este cea mai simplă şi rapidă metodacum să construieşti un gard într-un timp rezonabil şi cu costuri semnificativ reduse.

Optimizarea a fost şi este un aspect împortant pentru orice persoană, informează-te întotdeauna, gândeşte-te de cel puţin două ori şi acţionează o singură dată, astfel vei avea parte de mai mult timp şi de un buget mai mare pentru relaxare

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa construiesti un gard
#1

Cum sa construiesti un gard

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Cum sa construiesti o sauna, cu ce sa incepi?

Cum sa construiesti o sauna acasa, pentru a beneficia de un efect purificator fara a fi necesar o deplasare la alta sursa, porneste de la necesitatea asigurarii organismului a unui mediu favorabil sanatatii.

Cum se pun pietrele de pavaj: instruc? iuni complete