Cum sa construiesti o casa din lemn: sfaturi pentru constructori

Cum sa construiesti o casa din lemn: sfaturi pentru constructori

Cum sa construiesti o casa din lemn ? Raspunsul la aceasta intrebare ne poate transforma din incepatori, pe parcursul proiectului in adevarati mesteri, chiar mai buni decat cei profesionisti, pentru ca aceia lucreaza pentru bani, iar noi pentru propriul camin.

Un vis de a avea un camin al tau se poate transforma in realitate. In primul rand trebuie un plan financiar, pentru a gasi cea mai buna solutie, de exemplu cum sa construiesti o casa din lemn.

Cum sa devin propiul meu constructor

Fiecare dintre noi, familist sau nu ne gandim la viitor.

Ce poate fi mai frumos daca mai ai si putina indemanare, perseverenta si ambitie sa te gandesti cum ai vrea sa ai o casa a ta si a familiei actuale sau viitoare.

Daca ai si posibilitati financiare sau poti apela fara probleme la creditare, atunci deja ai facut primul pas importat.

Un tip de material care s-a pretat si o face in continuare pe orice fel de forma de relief sau mediu urban si rural este si lemnul. Acesta are niste calitati care il face atractiv, printre care se enumera, pretul si posibilitatea mai rapida de constructie. Are o durata de viata destul de mare, daca se folosesc si alte materiale necesare atat pentru interior cat si pentru exterior.

Bineanteles se face intai o schita pentru ceea ce construim care trebuie apoi prezentata pentru definitivare unui arhitect care va face si calculele necesare din toate punctele de vedere in functie de relief, clima si alti factori care ar putea influenta structura de rezistenta a casei.

Pentru a duce la final un astfel de proiect trebuie sa fim cat mai informati despre Cum sa construiesti o casa din lemn. Datorita faptului ca lemnul este un bun izolator termic, cheltuielile pentru o astfel de protectie scad foarte mult, pentru exterior fiind nevoie doar de tencuit, pentru o mai buna protectie impotriva intemperiilor, folosindu-se si o vopsea cu protectie atat la razele solare cat si la actiunea apei de ploaie sau zapezii. La interior se pot folosi aceleasi ornamentari ca si la celelalte materiale, respectiv, beton, caramida, etc.

Dupa uscarea fundatiei, durata de asamblare poate dura chiar pana la o luna, fata de cateva luni pentru celelalte materiale mentionate deja.

Invatand cum sa construiesti o casa din lemn, iti dai seama cum sa o poti aduce la acelasi standard de utilitate cu celelalte case din alte materile, dar economisind bani ii poti folosi la achizitionarea de mobila si aparatura electrocasnica si electronica si posibil mobilier pentru curte, gradina sau alte solutii pentru o casa cat mai confortabila si o gradina cat mai fascinanta.

Casele din lemn au durata de viata de cateva secole daca sunt bine construite si conservate, exemple fiind cele din tarile nordice. .

Cateodata indemanarea celui care aplica toate principiile din "Cum sa construiesti o casa din lemn "duce la adevarate opere de arta care dainue secole de-a randul, infruntand anotimpurile.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa construiesti o casa din lemn
#1

Cum sa construiesti o casa din lemn

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Oricine se pricepe cum sa montezi o soba de teracota !

Cum sa montezi o soba de teracota, pentru un incepator poate fi o proba a curajului, pentru ca nu oricine are o pricepere nativa, poate avem un talent ascuns dar inca nu l-am descoperit.

Cum sa montezi usile de interior: sfaturi si recomandari