Cum sa-ti maresti dimensiunea penisului repede si sigur?

Cum sa-ti maresti dimensiunea penisului repede si sigur?

Chiar dacă pentru majoritatea femeilor mărimea penisului nu contează în mod exclusiv precum potența acestuia, foarte mulți bărbați sunt preocupați în permanență de mărimea penisului din dotare.

Dacă ai deschis acest articol cu siguranță ești interesat cum să-ți mărești dimensiunea penisului pentru a căpăta mai multă încredere în propriile forțe și creșterea stimei de sine.

Chiar dacă există pe piață o sumedenie de substanțe și produse farmaceutice care promit o mărire considerabilă a penisului, cu siguranță dorești să afli cum să-ți mărești dimensiunea penisului în mod natural fără a folosi produse procesate chimic care de cele mai multe ori au efecte negative asupra sănătății în general și pe termen lung. Așa că în cele ce urmează vom descoperi trei metode 100% naturale și eficiente de mărire a penisului care presupun în primul rând control și răbdare. Majoritatea acestor metode presupun masarea specifică a penisului și necesită autocontrol permanent pentru că sunt metode care trebuie repetate la anumite intervale.

Având în vedere că penisul este format din țesut muscular și cartilaginos, în primul rând vom discuta despre tehnica ”lungirii manuale” care implică o masare longitudinală a penisului de la baza acestuia spre vârf astfel producându-se alungirea. Pentru ca masajul să fie eficient, este indicată folosirea ambelor mâini, în special a vârfurilor degetelor pentru câteva minute de maxim 3 ori pe zi.

Următoarea tehnică propusă este ”întinderea penisului” care este o tehnică destul de periculoasă având în vedere că mulți bărbați care au practicat această metodă au ajuns să-și provoace leziuni. De fapt întinderea penisului se realizează atunci când acesta este în stare moale. Se prinde ușor de la bază și se trage în jos. Penisul se menține în această stare timp de 15-20 de secunde, apoi i se dă drumul. Se recomandă repetarea tehnicii de câte 20-30 de ori pe zi însa cu mare atenție.

Ultima tehnică propusă este ”stoparea” care poate fi exersata împreună cu partenera sau de unul singur. Practic, tehnica presupune vascularizarea controlata a organului sexual. Pentru a obține efecte rapide și eficiente, controlarea vascularizării organului sexual se face înainte de a ejacula, efectiv prin stoparea ejaculării. Astfel organul sexual rămâne intens vascularizat iar mușchii care îl compun sunt hrăniți mult mai bine. Totodată, această tehnică poate duce la îmbunătățirea performanțelor sexuale și la o mai bună satisfacere a partenerei.

Rezultatele acestor tehnici sunt vizibile în maxim o lună, timp în care penisul se poate mări cu jumătate de centimetru.

Dacă ai citit cu atenție și interes articolul de mai sus pot să te asigur că acum știi cum să-ți mărești dimensiunea penisului prin metode naturale fără a consuma produse procesate chimic care ar putea avea efecte secundare pe termen lung.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa-ti maresti dimensiunea penisului
#1

cum sa-ti maresti dimensiunea penisului

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Din păcate, în această secțiune, nu există articole