Cum sa cresti gaini cu maxima eficienta?

Cum sa cresti gaini cu maxima eficienta?

Cum sa cresti gaini este o problema pe care si-au pus-o multe persoane care considera ca ar putea cheltui mai putini bani pe oua si carne. din fericire, acest proces nu este unul complicat, ci doar consumator de timp.

Cum sa cresti gaini fara nicio pregatire sau cunostinte in domeniu? Da, este posibil. Mai mult, investitiile nu sunt atat de ridicare pentru cei care au ceva materie prima deja disponibila in gospodaria proprie.

Inainte de a descoperi cum sa cresti gaini, este necesar un raspuns la urmatoarea intrebare: vor fi crescute pentru carne sau pentru oua? Dupa aceea, trebuie gandita cu atentie locatia unde gainile vor sta: vor alerga libere intr-o curte sau vor fi inchise intr-un cotet special? Cei care vor sa cumpere un cotet pentru gaini, trebuie sa stie ca au o varianta ieftina la indemana, deoarece exista cotete facute in intregime din material reciclate. Desigur, persoanele mai pricepute si cu mai mult timp liber, pot confectiona chiar ele un cotet adecvat pentru aceste animale. Daca puii de gaina sunt achizitionati de mici, cel care doreste sa ii creasca trebuie sa cumpere recipiente speciale pentru apa, pentru mancare, litiere speciale si sa amenajeze un spatiu pentru dormit. Avantajul este ca toate aceste lucruri pot fi confectionate chiar si din materialele pe care le avem prin casa. In ziua de astazi, exista circa 400 de varietati de specii de gaini. Cum sa cresti gaini cand fiecare specie are alte nevoi? Este bine ca persoana care face acest lucru sa se documenteze asupra nevoilor climatice, a temperamentului fiecarei specii si a nivelului de productie de oua si carne. Alte lucruri care trebuiesc luate in considerare inainte de a lua o decizie cu privire la cresterea de gaini, sunt urmatoarele: Exista o persoana disponibila care sa aiba grija de aceste gaini in fiecare zi? Este proprietarul de acord sa faca curatenie dupa aceste animale in fiecare zi? Ofera cotetul suficient spatiu pentru ca fiecare gaina sa se poata misca in voie? Gainile crescute de cand sunt pui, au nevoie de lampi pentru incalzire. Temperatura lor trebuie monitorizata si spatiul lor trebuie sa fie mereu curat. Treptat, temperatura trebuie sa scada, pana se vor obisnui cu cea de afara. Cei care doresc sa creasca gaini mai trebuie sa stie ca nu au nevoie de un cocos pentru productia de oua sau cea de carne. Daca se doreste, in schimb, inmultirea acestor animale, un cocos este de mare folos.

Desi cresterea de gaini este o investitie mica, disponibilitatea de timp trebuie sa fie una mare pentru a produce oua si carne de calitate. Aceasta provocare, Cum sa cresti gaini nu este deloc complicata, iar rezultatele sunt din cele mai satisfacatoare.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa cresti gaini
#1

cum sa cresti gaini

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

House, livada si gradina

Cei mai faimosi

Cum sa cresti iepuri acasa?

Sa invatam cum sa crestem iepuri! Aceste animalute simpatice dau cea mai gustoasa si sanatoasa carne alba! Simplu si ieftin de hranit, iepurii ofera nenumarate beneficii la costuri reduse de investitie.

Cum sa ai grija de un caine: instructiuni sumare