Cum sa faci o masca de Halloween: 3 cele mai bune idei

Cum sa faci o masca de Halloween: 3 cele mai bune idei

Halloween este sărbătoarea amintirii celor apuși, iar obiceiul costumelor provine din nevoia de a riduculiza moartea. În cazul în care petrecerea vă ia prin surprindere sunt numeroase metode cum sa faci o masca de Halloween.

Pentru a afla cum sa faci o masca de Halloween din materiale uzuale e nevoie numai de un pic de imaginație și mult lipici! Totul stă la baza temei alese și talentelor fiecăruia de a combina cât mai multe accesorii într-un mod iesit din comun.

Marea majoritate a petrecerilor de Halloween au o temă dată, însă dacă cum sa faci o masca de Halloween este lăsată la latitudinea fiecăruia există sugestii cu un minim de efort.

Masca de papagal se va confecționa dintr-o pereche de rame colorate de ochelari peste care se vor adăuga pene de diverse culori și forme și un ”cioc” din plastic sau hârtie colorată.

Pentru un look mai înfricoșător se vor decupa lilieci din hârtie neagră, câte două bucăți pentru fiecare animal în formă finală. Cele două jumătăți se vor lipi cu o bucată de sârmă pe mijloc, iar la final se vor atașa unei cordeluțe pentru o ținută extravagantă.

Dacă a fi o sperietoare de ciori este o variantă plauzibilă se va achiziționa un sac din pânză de culoarea nisipului căruia i se vor decupa porțiunile din jurul ochilor și al gurii. Pe interiorul găurilor astfel formate se va coase un material de tul sau plasă de culoare neagră care să faciliteze respirația și să adauge un fior de frică celor prezenți. Sacul se va lega cu o frânghie îm jurul gâtului, iar apariția e finalizată cu o pălărie de paie.

În cazul în care tema petrecerii e carnavalul venețian se va scoate la imprimantă un model de mască desenată care se va izola pe masă cu folie alimentară și scotch. Peste aceasta se va așeza o bucată de dantelă sau plasă albă și se va urmări conturul imaginii cu vopsea acrilică neagră. După uscarea vopselei se va tăia masca în forma feței și se va lipi pe aceasta cu lipici cosmetic transparent pentru gene.

Cum sa faci o masca de Halloween dacă se dorește o imitație de paianjen este foarte simplu. Va fi nevoie de o pereche de ochelari de soare cu ramă rotundă de preferabil negri și un pachet de perii pentru pipă (tutungerie sau magazin hobby) de culoare neagră. Acestea din urmă se vor atașa câte patru pe fiecare ramă, înspre partea din exterior. Se vor îndoi pentru a părea picioare de miriapode și se finalizează cu desenul unei pănze pe ramele de ochelari cu vopsea acrilică albă sau corector fluid pentru pix.

În concluzie modalitatea cum sa faci o masca de Halloweenîn confortul propriei locuințe fără cheltuieli exorbitante este mai ușoară decât pare. Totul se rezumă la imaginație și materialele aflate la dispoziție.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci o masca de Halloween
#1

Cum sa faci o masca de Halloween

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Felicitari

Cei mai faimosi

Din păcate, în această secțiune, nu există articole