Cum sa slabesti dupa nasterea unui copil : sfaturi de la mame cu experienta

Cum sa slabesti dupa nasterea unui copil : sfaturi de la mame cu experienta

Cum sa slabesti dupa nasterea unui copil? Kilogramele in plus dupa nasterea unui copil reprezinta factor de stres pentru proaspetele mamici. Pentru aceasta am consultat cateva mame cu experienta si am aflat cateva lucruri interesante.

In functie de fiecare metabolism in parte, kilogramele de dupa nasterea pruncului sunt mai multe sau mai putine, insa indeferent de cate si cum sunt, ele reprezinta o grija pentru mamici.

Unele mamici iau multe kilograme in timpul sarcinii si chiat pot dezvolta diverse afectiuni, iar alte mamici, mai norocoase, acumuleaza foarte putine kilograme. indiferent in cate categorie ne incadram, clar este faptul ca ceva kilograme se vor acumula pentru ca puiul de om are nevoie de aceasta pentru a se putea dezvolta. Mamicile ne-au impartasit din experienta lor si iata cum sa slabesti dupa nasterea unui copil!

Medicii specialisti spun ca pe timpul sarcinii este perfect normal a se acumula intre 7 si 10 kilograme, practic este greutatea copilului, greutatea placentei, lichidul amniotic si cantitatea de lichide retinute de corp pe perioada sarcinii, deci nu sunt toate aceste kilograme doar ale noastre.

Dupa nastere organismul poate reactiona diferit chiar si de la o sarcina la alta, asadar fie se pot pierde kilograme bune, fie organismul va retine prea multe lichide si suntem umflate cu totul mai ceva ca in timpul sarcinii. Cu oricata ardoare ne-am dori sa slabim aproape instant este bine sa ne gandim mai intai la sanatate si apoi la silueta. Ce ne ajuta imediat dupa nastere? Apa, da apa ne ajuta sa eliminat apa in surplus in organism, toate lichidele perfuzabile primite pe durata nasterii si in orele de dupa nastere.

Cel mai important lucru: de alimentatia noastra depinde si prichindelul nostru dependent de noi si de lapticul nostru. Asa ca refuzul mancarii nu este cea mai fericita alegre nici pentru noi, nici pentru puiutul nostru de om direct afectat de actiunile sau inactiunile noastre Supele crema de radacinose, supele simple de pasare, friptura de pui la gratar, lactatele reprezinta alimente sanatoase si bogate in vitamine, calciu si nutrienti ce vor ajuta la o buna lactatie, un lapte de calitate pentru copil si ajuta la pierderea kilogramelor in exces. Modul in care ne alimentam influenteaza in mod direct calitatea laptelui primit de bebelus, iar el este prioritatea 0 in acest moment.

Desi ai aflat cum sa slabesti dupa nasterea unui copil cu sfaturi de la mame cu experienta este bine de acceptat si faptul ca ne-am ingrasat in 9 luni si va fi o trauma pentru corp o slabire brusca!

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Secțiuni

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti in decurs de 3 zile: dieta rapida

Cum sa slabesti in decurs de 3 zile pentru a fi in cea mai buna forma la un eveniment ori pentru concediu ori doar pentru confortul nostru psihic presupune o alimentatie restrictiva.

Cum sa obtii un posterior perfect fara ajutorul aparatelor?