Cum sa faci stampila conform proiectului propriu?

Cum sa faci stampila conform proiectului propriu?

Daca ti-ai facut un business propriu, o firma/societate comerciala/companie, va fi necesar sa inveti cum sa faci stampila conform proiectului propriu, daca vrei sa fie totul exact pe gustul tau.

Inainte de a cauta informatii despre cum sa faci stampila, trebuie mai intai sa stabilesti cu ce program o vei face, conform cu ceea ce cunosti tu mai bine in materie de grafica pe calculator.

Mai trebuie sa mentionam ca tipul de stampila depinde si de ce intrebuintare ii dam: pentru divertisment sau pentru firma? Pentru divertisment, nu-ti trebuie multe informatii despre cum sa faci stampila si nici abilitati deosebite! Se poate face, cel mai simplu, pe radiera. Se copie inaginea in oglinda (inversata, negativul) pe radiera si se sculpteaza cu atentie. O varianta mai precisa si mai "profesionala" este obtinerea unei fotocopii, umezirea ei cu acetona si suprapunerea peste radiera. Imaginea se va transfera pe radiera, trebuie asteptat putin sa se usuce apoi. . . se sculpteaza cu atentie! Cum sa faci stampila pentru firma? Varianta profesionala presupune executarea imaginii cu ajutorul unui program de grafica - Photoshop, PhotoScape sau chiar Microsoft Word! - si apoi executia ei de catre o firma specializata. Cum sa faci stampila in PhotoShop: http: //lectii-photoshop. com/cum-sa-faci-o-stampila/; Cum sa faci stampila in PhotoScape: https: //www. youtube. com/watch? v=aLNWZK5Nlvo; Cum sa faci stampila in Word? Iata cum. Se deschide o foaie alba, apoi Insert - Shapes (Forme) - Oval. Se va desena un cerc (caz particular al formei ovale! ) si din drepta-sus se alege dimensiunea, in general 3x3 cm. Click dreapta pe cerc - Format Autoshape - alegem grosimea si tipul liniei - dubla, 3 pct. Urmeaza introducerea textului. Click pe Insert - WordArt si se alege prima optiune. In fereastra care se deschide alegem fontul Arial, introducem textul dorit si OK. Apoi mergem in dreapta-sus si alegem TextWrapping - In Front of Text. Apoi click dreapta pe casuta cu text, Format WordArt si alegem culoarea neagra si OK. Mergem in bara la Change Shape si alegem Semicerc iar din dreapta-sus alegem marimea - 2,5 cm. Deci am realizat partea de sus. Dam click si Copy apoi Paste pe acest text si modificam textul pentru a obtine partea de jos, apoi Change Shape si alegem semicercul invers. Introducerea textului de mijloc se face in mod asemanator, doar ca nu se mai modifica forma (semicerc) ci ramane doar sa modificam marimea si, bineinteles, sa nu uitam WrappText. Succes!

Ca ultima varianta, daca vrei sa faci din asta o afacere, poti merge pe calea aceasta: https: //creahobbycrafts. wordpress. com/2012/04/19/stampmaker-sau-cum-sa-ti-faci-singur-stampile-sabloane-si-placi-embosare/!

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci stampila
#1

Cum sa faci stampila

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Secțiuni

Cei mai faimosi

Cum sa faci carti de vizita: instructiuni

In zilele noastre este aproape o rusine sa nu ai carte de vizita! Deci este imperios necesar sa inveti cum sa faci carti de vizita. Sunt multe feluri in care poti face acest lucru dar. . . cel mai bine ar fi daca le-am putea face chiar noi!

Cum se ob? ine o semnatura digitala: instructiuni