Cum sa te impaci cu iubitul la modul placut ?

Cum sa te impaci cu iubitul la modul placut ?

Cum sa te impaci cu iubitul dupa o cearta dificila? Desi multi prefera despartirea, deoarece este cea mai usoara portita de iesire dintr-o relatie cu probleme, aceste mici divergente pot fi usor rezolvate.

Este dificil sa realizezi cum sa te impaci cu iubitul daca nu reusesti sa ste detasezi un pic de relatie. Privind relatia din exterior, va fi mult mai usoara gasirea unor solutii pentru a rezolva certurile conjugale.

Inainte de a te gandi cum sa te impaci cu iubitul, tine cont de urmatoarea vorba (in care exista o mica parte de adevar) : "Exista 3 laturi ale fiecare povesti: a mea, a ta si adevarul". In orice cearta a unui cuplu, fiecare parere este extrem de subiectiva. Datorita sentimentelor si, deseori, a orgoliului, fiecare dintre cei doi considera ca celalalt ar trebui sa isi ceara scuze. Prima solutie este calmarea nervilor. Nicio cearta care se desfasoara intr-un moment tensionat, nu va avea un rezultat bun. Este nevoie de o pauza, o plimbare lunga, putin timp petrecut individual pentru a cerne ganduri. Odata calmati, problema devine putin mai clara si ambii pot discuta despre punctele lor de vedere. Cum sa te impaci cu iubitul daca tu consideri in continuare ca ai dreptate? Multe femei incearca sa isi impuna punctul de vedere fie fortat, fie printr-un santaj sentimental subtil. "Daca ma iubesti, o sa iti ceri scuze", este cea mai gresita abordare posibila. Acele scuze nu vor fi sincere si sansele sunt ca barbatul nici macar sa nu inteleaga de ce isi cere scuze. Problema trebuie explicata si, pe cat posibil, barbatul trebuie adus in pielea femeii, folosind propozitii precum "Tu cum te-ai fi simtit in locul meu? " sau "Uite cum am gandit problema la momentul respectiv". Daca cearta s-a produs din cauza femeii si ea doreste sa se impace cu iubitul ei, trebuie sa demonstreze ca si-a inteles greseala. In general, barbatii sunt mai pragmatici in ceea ce priveste o relatie si chiar daca sunt implicati emotionali, au capacitatea psihica de a se detasa mai bine atunci cand este nevoie. Niste declaratii de dragoste nu vor fi de ajuns pentru a convinge un barbat ca situatia nu se va mai repeta. Cu toate acestea, micile atentii, precum bilete la un meci de fotbal sau gatirea preparatelor preferate sunt nici mici trucuri care "imping" impacarea de la spate (si sunt o forma frumoasa de a cere scuze) .

Desi nu sunt recomandate de nimeni, certurile reusesc uneori sa scoata o relatie din monotonie. In fond, cea mai frumoasa parte dintr-o cearta este dulcea impacare ce urmeaza dupa aceea.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa te impaci cu iubitul
#1

Cum sa te impaci cu iubitul

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Familie

Cei mai faimosi

Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine?

Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine cand stim deja prea bine ca "dragostea cu de-a sila nu se poate"? Desi nu avem o incantatie magica, exista cateva trucuri la care putem apela pentru a fi mai atragatoare in ochii sexului opus.

Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine?