Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine?

Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine?

Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine cand stim deja prea bine ca "dragostea cu de-a sila nu se poate"? Desi nu avem o incantatie magica, exista cateva trucuri la care putem apela pentru a fi mai atragatoare in ochii sexului opus.

Nu este dificil sa descoperi cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine. Orice femeie trebuie sa se bazeze pe sarmul ei natural si pe carisma proprie in aceste situatii. Naturaletea este, in fond, cea mai apreciata calitate.

Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine chiar daca nu ai experienta in arta seductiei? Prima arma este zambetului: este mereu disponibil, gratuit si nu exista sase de supra-uzare. Un zambet sincer va fi apreciat de catre orice barbat. Chiar daca o intalnire nu pica in cel mai fericit moment, o imagine amuzanta cu animalul preferat in minte este un imbold pentru un zambet frumos. O femeie seducatoare trebuie sa lase loc pentru putin mister. Un citat celebru spune ca "lucrurile care se obtin usor, se uita usor", iar barbatilor le plac la nebunie provocarile. Cu cat ii va fi mai greu unui barbat sa desopere lature ascunse ale unei femei, cu atat ea va deveni mai fascinanta in ochii lui. Pasul urmator este conversatia. Este evident ca orice femeie adora sa vorbeasca despre propria ei persoana si iubeste sa fie ascultata in intregime. Dar neglijarea dreptului la conversatie al unui barbat nu este chiar o metoda de a-l cuceri. Si chiar daca se vorbeste despre sport, un subiect in general obscur pentru o femeie, ea poate totusi sa para interesata de ceea ce spune barbatul si sa puna cateva intrebari aditionale. Cum sa-l faci sa se indragosteasca daca deja au trecut primele intalniri? Prin aproprierea de prietenii lui. Relatia dintre un barbat si prietenii lui este aproape sfanta. Prin incercarea de a se apropia de prietenii lui, o femei practic nu are nimic de pierdut: poate doar castiga o mana de prieteni buni. Un alt secret al seductiei este optimismul. Daca o femeie reuseste sa isi pastreze forta optimistica chiar si in momentele mai dificile din viata, ea devine o luptatoare in ochii barbatului. Cui nu ii place o femeie care stie sa ia atitudine? Este important, totusi, ca si cele mai puternice femei sa pastreze o latura gingasa. Tuturor le plac femeile independente, dar nu pana in punctul in care ajung sa demonstreze ca nu prea mai au nevoie de un barbat in viata lor.

De la flirturi nevinovate pana la o femeie invaluita in mister: uneori e dificil sa ne dam seama ce vor barbatii, dar exista, cu siguranta, un fir de urmat pentru a descoperi cum sa-l faci sa se indragosteasca.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa-l faci sa se indragosteasca
#1

Cum sa-l faci sa se indragosteasca

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Familie

Cei mai faimosi

Cum sa te impaci cu iubitul la modul placut ?

Cum sa te impaci cu iubitul dupa o cearta dificila? Desi multi prefera despartirea, deoarece este cea mai usoara portita de iesire dintr-o relatie cu probleme, aceste mici divergente pot fi usor rezolvate.

Cum sa te impaci cu iubitul la modul placut ?