Cum alegi o camera pentru un nou-venit?

Cum alegi o camera pentru un nou-venit?

Cea mai mare bucurie este atunci cand afli ca vei avea un copil. Este un sentiment de fericire si mandrie. Si incepi sa te gandesti cum alegi o camera pentru un nou nascut, ce culori si mobilier vei folosi.

Culorile se pot alege si in functie de sexul copilului. Infiderent ca este baiat sau fata, mobilierul nu difera prea mult. Cum alegi o camera pentru copilul tau este un gand motivant si plin de frenezie.

Amenajarea camerei pentru copil este si o provocare, pentru ca trebuie sa alegi cu grija toate accesoriile si obiectele necesare. Sa vedem cum alegi o camera pentru nou-nascut, ce conditii trebuie sa indeplineasca si ce ar mai fi necesar pentru ea. Ideal este sa amenajam camera inainte de a veni acasa cu bebelusul. Sunt anumite obiecte care nu ar trebui sa lipseasca: patutul, masa pentru schimbat, cosuri, cutii din carton sau cutii decorative, care ne vor fi de un real folos pentru depozitarea solutiilor si diferitelor obiecte, balansoarul ( ne va ajuta foarte mult in noptile in care va fi nevoie sa leganam copilul) si de asemenea monitorul pentru copil, ideal pentru siguranta lui. Camera trebuie sa fie cat mai aerisita si cat mai libera. Trebuie sa creeem un spatiu in care copilul sa se poata misca in voie atunci cand va fi cazul. Este bine ca fereastra sa fie mare, sa permita intrarea luminii si a razelor de soare. Culorile pot fi alese in functie de sexul copilului, dar putem alege si alta culoare, neutra. Cele mai indicate culori sunt cele vesele sau pastelate. Important este ca cel mic sa aiba o camera placuta. Peretii pot fi imbracati si cu tapet. Acum este la moda si in plus este foarte usor de curatat. Patul trebuie sa fie relaxant, sigur si placut, deoarece la inceput, copilul isi va petrece in el cea mai mare parte din timp. Ideal ar fi ca patul sa fie cu picioare reglabile. Acest lucru il va ajuta foarte mult pe copil cand va mai creste. Distanta dintre gratiile patutului trebuie sa fie corespunzatoare. Sa nu existe posibilitatea ca cel mic sa isi poata prinde capul intre ele. Masa pentru infasat este un obiect foarte util in camera nou-nascutului. Aceasta trebuie sa aiba cateva rafturi unde sa se poata tine scutece, prosoape, solutii, in general obiecte folosite la infasatul copilului. Aceasta masa asigura si confortul mamei si siguranta bebelusului. In camera copilului este indicat sa avem si o comoda unde sa putem aranja hainutele si lucrurile copilului. In timp, pe masura ce micutul creste, camera se poate schimba si aranja cu o mica biblioteca si polite pentru carti si jucari si un birou cu scaun.

Cand te gandesti cum alegi o camera pentru copil, este bine sa ai in vedere toate aspectele si etapele viitoare pentru a putea reamenaja cu usurinta camera in functie de varsta copilului.

Veți avea nevoie de:
  • Cum alegi o camera
#1

Cum alegi o camera

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Familie

Cei mai faimosi

Din păcate, în această secțiune, nu există articole