Haideti sa instalam impreuna IGO pe tableta!

Haideti sa instalam impreuna IGO pe tableta!

Noile modele ale software-ului de navigatie prin satelit IGO ofera soferilor o multime de avantaje datorita noilor functii ce asigura o navigare rapida si corecta , datorata permanentei actualizari a hartilor.

Obtinerea informatiilor despre modul cum sa instalezi IGO pe tableta se poate realiza atat din studierea instructiunilor de utilizare (la cumpararea unui soft original) cat si de pe website-ul producatorului.

Principalul avantaj al soft-ului IGO il reprezinta faptul ca la ora actuala este primul soft autonom (nu depinde de conexiunea la Internet) de la noi. Nu ai nevoie de cunostinte tehnice deosebite sa inveti cum sa instalezi IGO pe tableta , cu orice card miniSD sau simplu SD poti transforma tableta sau smartphone-ul intr-un echipament de localizare GPS foarte performant. Cu conditia ca si tableta sau telefonul tau sa dispuna de un receptor GPS , in caz contrar fiind obligat sa-ti cumperi unul separat. Pachetul soft-ului contine harti opionale in functie de zona geografica dorita , cu cateva sute de lei poti acoperi toata Europa. Anterior instalarii acestui soft ai nevoie de cateva lucruri : un card de memorie de minim 2 Gb (recomandat 4 Gb) , un cablu de date util pentru transferului fisierelor necesare instalarii soft-ului pe tableta prin conectarea acesteia la un PC sau laptop. Daca nu dispui de un cablu de date , poti folosi si un card-reader , problema esentiala e ca toate aplicatiile continute de tableta sa ruleze corect. Se recomanda ca inaintea instalarii soft-ului IGO pe tableta sa salvezi tot continutul acesteia si sa-i resetezi hard-ul. Inaintea instalarii vei verifica bateria tabletei astfel incat aceasta sa fie incarcata mai mult de jumatate , cardul microSD sa fie in tableta si sa dispui de minim 2,5 Gb liberi din memoria tabletei. Descarcam pe PC/laptop kit-ul de instalare IGO de pe site-urile care-l comercializeaza , il salvam undeva pe desktop si prin cablul de date il copiem pe card-ul microSD din tableta. Accesam apoi managerul de fisiere (in caz ca nu ai asa ceva , il poti descarca din Google Play) si mergem in locatia unde am salvat fisierul IGO pe tableta , mai exact in fisierul IGO. apk pe care-l rulam urmand instructiunile de instalare ce vor apare in meniul iconita al aplicatiei IGO. In cazul in care ai probleme cu lansarea fisierului (nu te speria ca n-ai stiut cum sa instalezi IGO pe tableta) inseamna ca optiunea de rulare a aplicatiilor necunoscute din tableta este debifata. Pentru asta nu trebuie decat sa mergi la Setari-Securitate-Surse necunoscute si sa bifezi apoi sa relansezi fisierul IGO. apk si aplicatia va fi instalata cu succes.

Dezvoltarea incredibila a infrastructurii rutiere din ultimii ani , coroborata cu performantele noilor modele de masini ne permit sa efectuam calatorii lungi pe rute dinainte stabilite numai cu ajutorul noilor sisteme de navigatie.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa instalezi IGO pe tableta
#1

cum sa instalezi IGO pe tableta

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum se instaleaza IGO pe android: sfaturi

IGO este unul dintre cele mai utilizate software-uri de navigatie prin satelit care beneficiaza de o interfata atragatoare , de o permanenta actualizare a hartilor si un meniu facil cu o grafica buna si optiuni clare.

Cum alegi un router wireless : sfaturi de la experti