Explicam cum se instaleaza Google Play pe tableta!

Explicam cum se instaleaza Google Play pe tableta!

Tabletele sunt cele mai noi dispozitive mobile cu ajutorul cărora putem accesa Internetul sau ne putem ocupa timpul cu ajutorul jocurilor. Descărcarea lor se face foarte ușor și rapid. Află cum se instaleaza Google Play pe tableta !

Google Play este cel mai popular magazin de descărcare a aplicațiilor pe tabletele cu Android, ele se pot cumpăra sau se pot obtine gratuit. Iată cum se instaleaza Google Play pe tableta !

Două moduri e a instala Google Play pe tabletă

În mod normal toate tabletele ce au ca sistem de operare Android, cu o versiune 2.2 Froyo, sau mai recentă ar trebui să aibe Google Play-ul preinstalat, însă din diverse motive el poate lipsi. Dacă acesta lipsește, iată cum se instaleaza Google Play pe tableta folosind una dintre cele două metode:

Prima metodă presupune să avem o versiune de Android egală sau mai recentă decât Froyo (2.2) . Dacă nu vom găsi aplicația pe Desktop sau meniul tabletei, tot ce trebuie să facem este să intrăm în setări, aplicații și să căutăm în lista tuturor aplicațiilor Google Play-ul, să-l accesăm și să-l activăm. După această acțiune aplicația va fi vizibilă în meniul tabletei și va putea fi accesat.

Cea de-a doua metodă ne învață cum se instaleaza Google Play pe tableta dacă acesta lipsește din lista de aplicații, accesată cum am prezentat la metoda anterioară. Cei de la Google susțin însă că dacă aplicația Google Play lipsește, aceasta este înlocuită de magazinul play al tabletei, și neavând aplicația, ea nu se poate descărca sau instala în vreun fel, dar dezvoltatorii software neautorizați, din afara echipei google au reușit să creeze un kit de instalare a magazinului Google Play. Vom avea nevoie fie de un calculator cu acces la Internet și cu utorrent-ul instalat, fie să putem accesa Internet-ul de pe tabletă și să avem, la fel, utorrent-ul instalat. Dacă vom alege prima variantă, cea cu calculatorul, va trebui să descărcăm aplicația Google Play de pe torrent, căutând astfel: Google Play. apk, vom descărca acest fișier, îl vom pune pe tabletă cu ajutorul cablului de date și-l vom rula. Dacă vom alege cea de-a doua variantă, cea în care vom descărca fișierul direct pe tabletă, vom conecta tableta la Internet, vom căuta pe google varianta de Google Play dorită, urmată de tag-ul . apk, vom descărca și vom rula kit-ul de instalare.

Așadar, acum ne vom putea procura aplicații, jocuri sau diverse fișiere pentru tableta noastră, pentru a o putea transforma într-o consolă portabilă, știind cum sa instalezi Google Play pe tableta.

Veți avea nevoie de:
  • cum se instaleaza Google Play pe tableta
#1

cum se instaleaza Google Play pe tableta

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum se instaleaza Android pe tableta: instruc? iuni pentru incepatori

Dispozitivele portabile au evoluat foarte mult, de la banalul psp la tabletele ce sunt mici calculatoare portabile cu diverse sisteme de operare: fie Ios, Android sau Windows Mobile. Află cum se instaleaza Android pe tableta !

Cum sa instalezi simplu si usor jocuri pe calculator?