Cum se instaleaza o camera web si soft-ul acesteia?

Cum se instaleaza o camera web si soft-ul acesteia?

Daca vrei sa stii cum sa instalezi o camera web, citeste cu atentie mai departe. Nu este greu, chiar daca ai pierdut CD-ul cu drivere primit la cumpararea camerei si chiar daca n-ai mai facut niciodata asta!

Presupun ca daca te intereseaza cum se instaleaza o camera web, deja ai una, stii deja la ce urmeaza sa o folosesti - uz personal (chat) , teleconferinte, auto-filmare in videoclipuri sau supraveghere video. . .

Camerele web sunt, in principal, de doua feluri: interne si externe. Camerele interne se gasesc de obicei in laptopuri dar sunt si integrate in unele monitoare independente sau computere all-in-one. Cele din laptopuri sunt instalate gata, nu pun probleme, deci ramane sa vedem cum se instaleaza o camera web externa. In primul rand conectam camera web la computer - in general la un port USB si CD-ul primit la cumparaea camerei in unitatea CD-rom. . Sistemul de operare va recunoaste perifericul nou conectat si va cauta driver pentru el. Se va deschide o fereastra si se va afisa optiunea: Install the software automatically (Recommended) la care va trebui sa raspundem cu "Yes". In urma cautarii driverelor se va citi si CD-ul, se vor gasi driverele si se va incepe instalarea, nu inainte de a fi avertizati ca programul nu a fost verificat de Microsoft si ca nu este compatibil. In acest stadiu, o parte din utilizatori renunta si apasa "Stop" in loc de “Continue Anyway”! Daca apasam "Continua" se instaleaza driverele si in final, la terminare, apasam "Finish" si restartam calculatotrul. Daca nu avem nici un CD cu drivere sau daca pe CD-ul primit nu avem si o aplicatie pentru utilizarea camerei web, putem descarca un program universal, AmCap: http: //www. filebox. ro/download. php? key=9tnone8hf6wzyhk8, il instalam si mai ramane doar de facut setarile camerei referitoare la frecventa de capturare a cadrelor - Set Frame Rate. Unele camere externe mai complexe, care permit si filmari de calitate ridicata (HD) , au si sunet; pentru acestea este recomandabil sa se instaleze driverele producatorului camerei. Pentru camerele utilizate in scopuri de securitate, pentru supravegherea biroului sau locuintei exista camere web si programe special concepute pentru a oferi satisfactie deplina utilizatorilor. Aceste camere au senzori de proximitate si de miscare, pentru a filma doar in momentul cand exista cineva in raza camerei iar noaptea filmeaza in infrarosu.

Camerele web sunt mai raspandite decat credeti! Politia romana le foloseste de mult timp pentru supravegherea traficului auto si pietonal si nu numai. . . sunt multe amenzi care se datoreaza camerelor web! Atentie la neatentie!

Veți avea nevoie de:
  • cum sa instalezi o camera web
#1

cum sa instalezi o camera web

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum se formateaza un hard disk extern: sfaturi simple

Hard Disk-urile sunt principalele dispozitive de stocare ale computerelor. Inainte de prima utilizare ele trebuiesc formatate, de aceea este foarte util sa stim cum se formateaza un Hard Disk.

Cum se instaleaza o placa de re? ea pe calculator?