Cum se instaleaza IGO pe android: sfaturi

Cum se instaleaza IGO pe android: sfaturi

IGO este unul dintre cele mai utilizate software-uri de navigatie prin satelit care beneficiaza de o interfata atragatoare , de o permanenta actualizare a hartilor si un meniu facil cu o grafica buna si optiuni clare.

Orice conducator auto care va invata cum se instaleaza IGO pe android va putea renunta la achizitionarea unui navigator GPS clasic , beneficiind de harti mult mai noi si mai amanuntite , prin intermediul unei interfete usor de folosit.

Nu e chiar atat de greu sa inveti cum se instaleaza IGO pe android , in primul rand trebuie sa facem rost de kit-ul de instalare apoi va trebui sa stim ce rezolutie are androidul nostru. In cazul in care nu cunoasteti ce rezolutie are , va trebui sa consultati website-ul producatorului pentru a o afla. Kitul de instalare va trebui sa contina urmatoarele fisiere : And_pr_sys , content , i_1024_600 , license , sys si doua arhive rar : branding si data. Cream un fisier nou (New Folder) pe care il vom denumi IGO si in el vom copia fisierele si arhivele din kit-ul de instalare. Aplicatia se instaleaza accesan fisierul . apk din fisierul corespunzator rezolutiei androidului. De obicei kit-urile originale au sys. txt inclus in . apk , acesta putand fi modificat numai daca decomprimi . apk-ul , il modifici , comprimi si semnezi (. apk multitool poate executa asta) . Imediat dupa instalare ai acces la sys. txt numai daca esti rootat , nu incerca sa faci modificari in sys. txt din fisierul IGO pentru ca nu-l poate citi. Rezolutia androidului care este specificata in sys. txt va trebui sa corespunda exact cu rezolutia telefonului , deoarece aceasta este rezolutia pe care aplicatia o poate folosi , nu e rezolutia fizica. Noile versiuni de android adauga butoane permanente de navigare ce vor trebui scazute din rezolutia fizica , modificand-o in sys. txt din interiorul . apk-ului. Modelul IGO Primo pentru android poate utiliza si suportul voce TTS (text to speech) care poate anunta vocal denumirile strazilor , manevrelor precum si altele. Pentru modul cum se instaleaza IGO pe android cu suport de voce , urmam acesti pasi : 1. Din Google Play instalam IVONA text-to-speech HQ apoi IVONA Carmen Romanian beta , dupa care din meniul telefonului = settings-language and input-text to speech input-IVONA text to speech. 2. Copiem pe card kit-ul IGO 3. Instalam thin_v. apk. 4. Intram si iesim din softnav. 5. Restartam telefonul. 6. Intram in soft si-l folosim.

Daca ar fi fost intrebati acum un ce preferinte au intre GPS si hartile clasice de hartie , majoritatea soferilor ar fi optat pentru harti dar acum , dupa ce au invatat cum se instaleaza IGO pe android vechile harti vor deveni istorie.

Veți avea nevoie de:
  • cum se instaleaza IGO pe android
#1

cum se instaleaza IGO pe android

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa utilizezi imprimanta: instructiuni de expluatare

Marii producatori ai acestui tip de aparate au inclus imprimanta ca parte distincta in cadrul multifunctionalelor (all in one) , dispozitive care mai au incorporate si alte capabilitati cum ar fi scanarea si copierea .

Haideti sa instalam impreuna IGO pe tableta!