Cum se instaleaza Android pe tableta: instruc? iuni pentru incepatori

Cum se instaleaza Android pe tableta: instruc? iuni pentru incepatori

Dispozitivele portabile au evoluat foarte mult, de la banalul psp la tabletele ce sunt mici calculatoare portabile cu diverse sisteme de operare: fie Ios, Android sau Windows Mobile. Află cum se instaleaza Android pe tableta !

Tot mai multe tablete au preluat și fucționează cu ajutorul sistemului de operare bazat pe nucleul Linux, numit Android, însă îngreunarea și învechirea lui ne obligă să învățăm cum se instaleaza Android pe tableta.

Modul de a instala Android pe tableta sau telefonul nostru

Terminalele ce funcționează cu ajutorul sistemului de operare Android sunt tot mai răspândite, întrecând, ca număr, atât pe cele cu Windows Mobile, cât și pe cele cu Ios. Însă și acestea, la fel cum un calculator sau laptop necesită resoftare după un anumit timp de folosire intesivă, pentru a-i reîmprospăta memoria și fluența rulării, așa va trebui reinstalat și Android-ul. Iată cum se instaleaza Android pe tableta:

În primul rând, vom avea nevoie de un card de memorie de minimum 2gb, un sistem de operare Android, versiunea cea mai nouă suportată de tableta noastră (acesta îl vom obține căutând modelul tabletei urmat de versiunea Android-ului dorit, astfel: dacă deținem o tabletă Samsung galaxy tab 3, vom căuta pe google Samsung galaxy tab 3 android 4.4 kitkat) , soft-ul hjsplit. exe (sistemul de operare, în majoritatea cazurilor se găsește împărțit în două fișiere, cu ajutorul acestui soft vom alipi cele două părți, prin intermediul comenzii Join) , soft-ul Phoenix Card (cu ajutorul căruia vom pune Android-ul pe card-ul de pe care vom efectua instalarea, astfel: vom introduce card-ul în card reader-ul laptopului, sau într-un card reader special și apoi în calculator, vom rula soft-ul și vom alege în task-ul disk drive, unitatea unde este introdus cardul, iar la cel denumit image file, vom introduce fișierul de Android descărcat anterior. Vom apăsa butonul burn și vom aștepta inscripționarea sistemului de operare pe card) .

În al doilea rând, pentru a afla cum se instaleaza Android pe tableta, și cum se efectuează această în mod corect; după ce am pregătit card-ul urmărind pașii de la pasul întâi, vom stinge tableta, vom introduce card-ul în aceasta și vom o vom reporni. După repornire, va apărarea o linie verde ce se va încărca în decurs de 25-30 de minute. Dacă totuși după 30 de minute nu s-a finalizat încărcarea ei, tot vom stinge tableta, vom scoate carul și o vom reaprinde. Când va reporni vom observa că Android-ul a fost instalat cu succes.

Așadar, acum vom putea să ne resoftăm singuri tableta în cazul defectării sistemului de operare, știind cum se instaleaza Android pe tableta. De reținut însă, este că odată cu resoftarea tabletei vom pierde garanția.

Veți avea nevoie de:
  • cum se instaleaza Android de pe tableta
#1

cum se instaleaza Android de pe tableta

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci vodeochat cu prietenii?

Comunicarea pe Internet este în continuă expansiune, este tot mai ușor să relaționăm on-line, atât audio, text, cât și video. Să aflăm cum sa faci videochat cu prietenii, pentru amuzament.

Explicam cum se instaleaza Google Play pe tableta!