Cum sa vizionezi programe TV on-line: instalam programele necesare

Cum sa vizionezi programe TV on-line: instalam programele necesare

Nu mai vrei să plătești companiile de televiziune sau nu ai în grila ta de programe pe cel favorit ? Internetul e soluția, aici veți găsi o multitudine de canale ce pot fi urmărite gratuit. Află cum sa vizionezi programe TV on-line !

Într-o lume în care Internetul reprezintă tot mai mult principalul mediu de distribuire a produselor media și odată cu cerințele bănești tot mai mari a firmelor de emitere TV, este necesar să învățăm cum sa vizionezi programe TV on-line .

Cum să vizionăm posturile TV favorite gratis pe Internet

Fă-ți propriul pachet de programe TV gratis în mediul on-line, haide-ți să vedem cum sa vizionezi programe TV on-line !

Există mai multe modalități de a vizualiza posturi TV, fie că-ți dorești să vezi meciul cu prietenii emis pe un canal nedistribuit de firma ta de cablu TV, fie că nu ai un televizor în camera ta și vrei să urmărești serialul favorit, poți face acestea în mediul on-line, complet gratuit și simplu.

Una dintre cele mai simple modalități este oferită de www. tvron. net. Aceasta presupune instalarea unui plugin Tv pe calculatorul tău ce se descarcă odată cu intrarea pe site-ul acestora. După downloadarea pluginu-ului, pentru a vizualiza canalele tale preferate, mai este nevoie doar să descărcați programele adiționale necesare (Internet explorer 11 sau o variantă relativ nouă, cel puțin 8-ul, Sopcast, VLC și Adobe Flash Player) . După instalarea tuturor programelor, pentru a-ți transforma calculatorul în televizor este necesară doar rularea shortcut-ului creat pe desktop cu numele TvRon. net și vei putea alege dintr-o listă de peste 100 programe TV dispuse pe categorii. Avantajul acestei modalități este că accesarea canalelor TV este doar la un click distanță, fără a mai fi nevoie să căutăm în prealabil ceva pe Internet.

Cum sa vizionezi programe TV on-line fără serviciile celor de la TvRon? Foarte simplu, tot ce avem de făcut este să instalăm toata gama de programe denumite mai sus adiționale și să căutam pur și simplu pe google postul dorit (exemplu: dacă dorim să vizoalizăm TVR1, tastăm TVR1 online ori live) . Avantajul acestei modalități este lipsa impunerii unei grile de posturi și autonomia totală a utilizatorului, în plus putem folosi foarte bine ambele modalități, accesăm TvRon pentru orice post, iar dacă aceștia nu-l dețin, îl putem căuta singuri.

Așadar, odată ce am aflat cum sa vizionezi programe TV on-line suntem liberi să alegem grila personală și personalizată de posturi, să fim proprii noștri distribuitori de servicii de televiziune.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa vizionezi programe TV on-line
#1

Cum sa vizionezi programe TV on-line

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum facem un detector de miscare pentru iluminatul in casa scarilor?

Cum facem un detector de miscareramane o preocupare pentru cei interesati de economisire la consumul de energie si care au un minim de cunostinte pentru a experimenta obtinerea unei surse de iluminat in casa scarilor cu buget redus.

Cum sa instalezi un router Wireless: instructiuni pas cu pas