Cum sa instalezi simplu si usor jocuri pe calculator?

Cum sa instalezi simplu si usor jocuri pe calculator?

În zilele noastre, telefonul a devenit un obiect indispensabil, mai ales în rândul persoanelor tinere ce sunt mereu în căutare de noi aplicații pentru acesta, favorite fiind jocurile. Află cum să instalezi jocuri pe telefon !

Trăind în era smartphone, jocurile s-au adaptat acestui tip de produs, putând fii descărcate și instalate direct pe el. În continuare vei afla cum să instalezi jocuri pe telefon simplu și rapid !

Jocuri mereu cu tine

Piața jocurilor virtuale s-a diversificat foarte mult in ultimii ani, de la device-urile pentru casă dedicate pentru joc (nitendo, terminator, play station, computer) până la cele portabile (psp-uri, nitendo 3ds și, mai nou în sfersa jocurilor complexe și cu grafică avansată, telefoanele și tabletele) . Iată cum sa instalezi jocuri pe telefon gratis și simplu, folosind două metode:

Prima metodă presupune folosirea unui soft de downloadare a soft-urilor (de exemplu google play) . Este foarte simplu să descărcăm și să instalăm un joc folosind această metodă. Tot ce avem de făcut este să accesăm google play-ul să alegem task-ul de jocuri, sau dacă știm deja numele jocului vom da search, apoi vom alege varianta gratuită, sau cea plătită dacă dorim să-l cumpărăm și vom apăsa butonul Install, va rula descărcarea și instalarea jocului, după terminarea procesului va apărea opțiunea de a deschide jocul.

Cea de-a doua metodă ne învață cum sa instalezi jocuri pe telefon de pe torrent. Această metodă se folosește în cazul jocurilor mai complexe, ce ocupă spațiu mai mult și nesită o configurație a telefonului performantă (minimum 512mb sau 1gb memorie ram, 4gb memorie flash, procesor dual core de 1ghz) . Vom avea nevoie de un calculator cu acces la internet și utorrent instalat și un cablu de date. Vom descărca pe calculator jocul dorit, căutând pe site-ul de torrente numele jocului urmat de tag-ul apk, ios sau win mobile (în funcție de sistemul de operare al telefonului: android, ios (apple) sau windows mobile) , vom copia pe telefon kit-ul de instalare, îl vom rula, apoi vom iesi din el. Apoi vom copia în directorul DATA folderul descărcat odată cu kit-ul de instalare, astfel vom avea un joc full gratuit. De exemplu, dacă vrem să instalăm Need for Speed Most Wanted pe un telefon cu android, vom descărca de pe torrent versiunea specială (. apk) vom copia și instala fișierul . apk, apoi vom copia folderul în sdcard/ android/ data, apoi vom deconecta cablul de date și vom putea rula jocul.

Așadar, acum ne putem transforma telefonul într-o adevărată consolă de jocuri portabilă și ne putem distra pe drum spre școală sau muncă, știind cum sa instalezi jocuri pe telefon.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa instalezi jocuri pe telefon
#1

Cum sa instalezi jocuri pe telefon

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Explicam cum se instaleaza Google Play pe tableta!

Tabletele sunt cele mai noi dispozitive mobile cu ajutorul cărora putem accesa Internetul sau ne putem ocupa timpul cu ajutorul jocurilor. Descărcarea lor se face foarte ușor și rapid. Află cum se instaleaza Google Play pe tableta !

Cum se instaleaza o placa de sunet ? i driverele ei?