Cum sa faci vodeochat cu prietenii?

Cum sa faci vodeochat cu prietenii?

Comunicarea pe Internet este în continuă expansiune, este tot mai ușor să relaționăm on-line, atât audio, text, cât și video. Să aflăm cum sa faci videochat cu prietenii, pentru amuzament.

Videochat-ul este necesar, în principal, pentru cei plecați în străinătate în scop de serviciu sau pentru studii, deoarece pot menține contactul familial cu cei dragi. Iată cum sa faci videochat !

3 Metode de a face videochat

Avem nevoie de o conversație video deoarece relaționarea este mult mai captivantă, oferind totodată și contact vizual. Iată cum sa faci videochat folosind una dintre cele trei metode:

Prima metodă presupune deținerea unui cont de Facebook și a unei camere web (ori un dispozitiv cu cameră 3G incorporată - Smartphone, Tabletă, Laptop) . Tot ce avem de făcut este să accesăm meniul de conversație din cadrul paginii web a Facebook-ului, să alegem un convorbitor și să selectăm butonul CAM, aflat în partea superioară a ferestrei de chat. Va apărea un ecran în care vom vedea ce înregistrează web-ul prietenului nostru.

Cea de-a doua metodă presupune deținerea unui cont google și, bineînțeles, aceeași cameră web. Vom căuta pe google hangouts și accesând butonul "initiate conversations" vom invita co-vorbitori. Această metodă are avantajul de a putea crea o conferință video cu toți prietenii sau colegii de muncă.

Am aflat cum sa faci videochat folosind browser-ul web, acum să aflăm cum putem face o convorbire video cu ajutorul unui software. Cea de-a treia metodă ne prezintă videochat-ul pe platforma celor de la Skype. Tot ce avem de făcut este să descărcăm, să instalăm și să ne conectăm cu propriul nostru cont la Skype (dacă nu deținem unul, ne vom înregistra pe site-ul www. Skype. com, oferind datele personale solicitate de aceștia) . Apoi vom adăuga ID-urile prietenilor în listă (accesând butonul Add friends) , îl vom alege pe cel cu care dorim să discutăm în videochat și apăsăm butonul din partea superioară a ferestrei denumit Videocall. Astfel, se va construi un contact vizual și audio cu prietenul nostru, însă avem și opțiunea de videocall cu text (ne vedem, dar nu ne auzim, discutăm tastând mesaje) , aceasta se poate face dezactvind microfonul, accesând butonul Microphone din partea de sus a ferestrei.

Așadar, cei dragi plecați la distanță vor fi mai aproape acum, știind cum sa faci videochat vei menține legătura cu aceștia stabilind un contact audio și vizual ori de câte ori vom dori, în mod gratuit.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci vodeochat
#1

cum sa faci vodeochat

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci un site de la zero?

Tot mai multe companii își fac publicitate prin intermediul internetului. Dacă ai o firmă, sau oferi diverse servicii, ori produse, află cum să faci un site simplu sau complex, care poate fi foarte util !

Cum se instaleaza Android pe tableta: instruc? iuni pentru incepatori