Cum sa faci un site de la zero?

Cum sa faci un site de la zero?

Tot mai multe companii își fac publicitate prin intermediul internetului. Dacă ai o firmă, sau oferi diverse servicii, ori produse, află cum să faci un site simplu sau complex, care poate fi foarte util !

Noul mediu de promovare și vânzare de produse și servicii este cel virtual. În cadrul acestuia se face mult mai ușor contactul dintre producători și consumatori. Iată cum să faci un site !

Două metode de a creea un site

Există multe firme și multe persoane fizice autorizate care oferă serviciul de creare de site. Ele sunt împărțite în două mari categorii: de prezentare (ce are maximum trei pagini și conține date despre firmă, servicii sau produsele oferite și datele de contact) sau magazin on-line (în cadrul căruia poți vinde direct produse consumatorilor) . În acest articol vei învăța cum să faci un site de prezentare dat fiind complexitatea ridicată al celuilalt tip (cel al magazinelor on-line) dar spre exemplificare, unul ca acesta se face creând liste de produse, prin comenzile /tr și /td și butoanelor și a formularelor, folosind condițiile if A. . . atunci B. Însă de oricare site vrem să creăm, trebuie să știm că trebuie să cumpărăm un host care costă în jur de 24 euro pe an, și să înregistrăm un domeniu (cel românesc, de tipul www. Site. ro costă în jur de 50 de euro, dar nu expiră) .

Site-ul de prezentare se poate crea prin doua metode:

Prima metodă presupune cunoașterea limbajului html, iar în programul notepad vom scrie conținutul paginii. Vom începe cu tagul și vom termina cu fiindcă orice funcție () trebuie închisă () , vom genera conținutul și vom scrie paragrafele și vom introduce imagini în funcție de conținutul și aspectul dorit.

Cea de-a doua metodă prin care putem afla cum să facem un site de prezentare este aceea de a folosi programul front page de la cei de la Microsoft. Acesta nu presupune cunoașterea limbajul html, prin urmare putând fi mai ușor de folosit de către toată lumea. Toate elementele se introduc din task-uri speciale, meniul fiind asemănator cu cel de la word sau powerpoint. Paginile se crează folosind comanda page și vom introduce subiectele și detaliile dorite.

Prin urmare am aflat cum să faci un site !

Așadar, acum putem promova atât serviciile, cât și produsele oferite mult mai bine, iar afacerea noastră va prospera, știind cum să faci un site singur și fără să plătiți vreunei firme.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci un site
#1

cum sa faci un site

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa instalezi Windows 7 Home Premium: instructiuni simple

Dorești să reîmprospătezi calculatorul tău prin reinstalarea sistemului de operare sau ai achiziționat un pc freedos și nu ști să instalezi windows-ul ? Află cum sa instalezi Windows 7 Home Premium!

Cum sa faci vodeochat cu prietenii?