Cum facem un detector de miscare pentru iluminatul in casa scarilor?

Cum facem un detector de miscare pentru iluminatul in casa scarilor?

Cum facem un detector de miscareramane o preocupare pentru cei interesati de economisire la consumul de energie si care au un minim de cunostinte pentru a experimenta obtinerea unei surse de iluminat in casa scarilor cu buget redus.

In multe cazuri, cum facem un detector de miscare difera in functie de sistemul ales, materialele folosite si determina diverse experimentari in vederea obtinerii celei mai bune variante.

Avantajele folosirii unui iluminat cu senzori pentru casa scarilor este o optiune luata in seama si propusa de tot mai multi administratori de bloc. Acest sistem este foarte avantajos deoarece functioneaza prin aprinderea iluminatului doar atunci cand se detecteaza miscare, timpul de functionare este reglabil in functie de preferinta fiecaruia si practic asigura economii foarte mari fata de un consum permanet. Cum facem un detector de miscare determina un mod de actiune tot mai raspandit prin care se urmareste obtinerea unei surse de iluminat pe senzori usor de asamblat si cu un cost foarte mic. Exista foarte multe firme care asigura modulele si asamblarea acestora in casa scarilor, insa costul trezeste interesul de experimentare la anumite persoane care au cunostinte in domeniu. Sistemele de iluminat difera de la o societate la alta si sunt propuse in functie de aspectul scarilor de bloc, insa atunci cand oamenii nu isi permit un astfel de sistem cauta solutii. Astfel, se poate achizitiona o parte din materiale iar montarea se va face de catre locatarii care poseda un minim de cunostinte in acest domeniu sau se poate experimenta imbinarea unui modul folosind o serie de materiale avute la indemana. Cum facem un detector de miscare pentru iluminatul in casa scarilor: etape usor de urmarit, folosind urmatoarele materiale: aparat cu senzori pentru improspatarea aerului, un bec sau 2 in functie de preferinta, surubelnita, aparat de lipit si banda izolatoare. Se dezasambleaza aparatul, se scoate placuta electronica, se desface bobina de pulverizat si in locul acesteia se lipesc 2 cabluri, apoi se asambleaza carcasa. Din acest punct un cablu se foloseste pentru conectarea becului iar celalalt se leaga la reteaua electrica. Se efectueaza o proba prin trecerea repetata in jurul carcasei cu senzor si se urmareste eficienta in timp a acestei inventii usor de obtinut.

Cum facem un detector de miscare reprezinta o invovatie cu multiple beneficii, iar alegerea sursei pentru iluminatul in casa scarilor ramane la decizia locatarilor in functie de buget.

Veți avea nevoie de:
  • Cum facem un detector de miscare
#1

Cum facem un detector de miscare

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum se instaleaza o placa de re? ea pe calculator?

Este bine sa stim cum se instaleaza o placa de retea pentru ca astazi, in epoca informaticii, daca nu suntem conectati la internet avem un acut sentiment de izolare! Si nu intotdeauna avem service-ul la dispozitia noastra.

Cum sa vizionezi programe TV on-line: instalam programele necesare