De ce aveti nevoie pentru a deschide un magazine online?

De ce aveti nevoie pentru a deschide un magazine online?

Explozia informatica a ultimilor ani a indus o crestere substantiala a comertului online , cunostintelele despre cum sa deschideti un magazin online fiind foarte valoroase in aceste conditii.

Inainte de orice altceva trebuie sa stiti ca sunt doua variante de creare a unui magazin online , una in care va veti ocupa de tot (gazduire , creare site , actualizare si administrare) iar a doua in care va veti ocupa numai de administrare.

Aceasta a doua varianta a modului cum sa deschideti un magazin online este posibila datorita unor platforme de comert online care se ocupa de partea tehnica a site-ului vostru , bineinteles contra unui comision. Dintre aceste platforme , cele mai cunoscute sunt shopmania. biz , magazine. okazii. ro , kubu. ro si comerciabil. ro. Daca nu aveti cunostinte tehnice sau daca nu dispuneti de un buget necesar acestei investitii , aceasta metoda mi se pare ideala pentru toti cei care vor sa-si inceapa o afacere online. Da , ati auzit perfect , va trebui sa ganditi administrarea acestui magazin ca pe o afacere , de aceea trebuie sa stiti din capul locului ce vreti sa vindeti , produse proprii sau revanzarea produselor altor producatori. Apoi trebuie sa va intrebati daca va trebuie autorizatie pentru a vinde produse online. In cazul in care vindeti produsele d-voastra nu e obligatoriu sa aveti autorizatie , puteti expedia produsele prin posta cu plata ramburs , modalitate similara sistemului prin care se fac vanzarile pe site-urile de anunturi publicitare (olx , tocmai , okazii) . Daca vindeti produse care necesita garantie sau daca faceti importuri en-gros din U. E. atunci cu siguranta veti avea nevoie de autorizatie (PFA sau SRL) . Infiintarea unui magazin online , indiferent de varianta aleasa reprezinta partea cea mai usoara a afacerii asa ca pentru a avea succes trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si sa va incredeti in propriile forte. Retineti faptul ca n-aveti cum sa deschideti un magazin online de succes daca nu veti investi in promovarea acestuia in spatiul virtual. Nu puteti beneficia de vanzari profitabile daca oferta de produse a magazinului online nu va fi vizibila unui numar cat mai mare de internauti. Pentru asta va trebui sa va inregistrati magazinul in principalele retele sociale si sa colaborati cu acestea in privinta publicarii anunturilor voastre.

Nu va fi de ajuns ca ati invatat cum sa deschideti un magazin online , va trebui sa va familiarizati si cu metodele de promovare si marketing online , conditii obligatorii pentru ca magazinul online sa nu dea faliment.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa deschideti un magazine online
#1

cum sa deschideti un magazine online

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci un torent de distributie?

Partajarea și distribuirea de fișiere de diverse tipuri este una dintre cele mai importante domenii ale Internetului. Află cum sa faci un torrent pentru a trimite diverse fișiere prietenilor tăi !

Cum sa asculti posture de radio online pe telefon: instructiuni