Cum sa jucati FIFA Online: sfaturi pentru incepatori

Cum sa jucati FIFA Online: sfaturi pentru incepatori

In cazul in care va intrebati cum sa jucati FIFA online, veti gasi unele informatii care se vor dovedi cu adevarat folositoare pentru dumneavoastra si veti putea sa jucati FIFA online cat de curand posibil.

FIFA este unul din cele mai populare jocuri pe calculator sau pe consolele de gaming. Cand vine vorba de jocurile sportive, conduce in mod detasat la capitolul popularitate, insa ce trebui sa faceti ca sa aflati cum sa jucati FIFA online?

Probabil v-ati plictisit sa jucati FIFA doar impotriva calculatorului, indiferent daca jucati pur si simplu un meci sau doua sau ati ales sa incepeti o cariera ca manager al unui club sau ca jucator dintr-o echipa de fotbal. De aceea ar fi mult mai interesant sa jucati FIFA online, cu alti pasionati ai acestui joc. Daca va intrebati cum faceti posibil acest lucru, cum sa jucati FIFA online, iata informatiile de care aveti nevoie. Intai de toate trebuie sa achizitionati jocul original, pe care il puteti gasi foarte usor, in magazinele de specialitate, mai ales in cele care vand electrice si electrocasnice veti gasi cu siguranta o categorie dedicata celor pasionati de jocuri pe calculator sau pe console. Apoi, va trebui sa alegeti jocul pentru platforma dumneavoastra de jocuri. Poate fi Play Station, XBox sau PC. Apoi, instalati jocul. De asemenea, in cazul in care achizitionati jocul pentru PC, nu uitati sa verificat faptul ca PC-ul sau laptopul respecta cerintele minime pentru ca jocul sa ruleze in conditii optime. Apoi, dupa ce a-ti instalat jocul va trebui sa intrati in el si cu ajutorul unui cont pe care il veti face pe platforma celor de la EA Games, Origin, va veti putea loga si intra online pentru a juca FIFA cu mii de alti jucatori din intreaga lumea. Contul este foarte simplu de facut, mai simplu ca in cazul crearii unui cont de e-mail. Apoi, dupa ce ati respectat acesti pasi veti putea juca online FIFA, in cadrul carierei Ultimate Team unde veti avea posibilitatea de a demonstra cat de pasionati sunteti de acest joc si sa accedeti in divizii din ce in ce mai competitive. Va veti putea imbunatati echipa avand in vedere ca dupa fiecare meci veti fi recompensat cu Fifa Coins pe care ii veti putea investi in jucatori mai buni, in contracte mai bune si asa mai departe. Cu timpul va veti crea o echipa de vis, exact dupa dorintele dumneavoastra si veti juca cu prieteni ce se afla la sute de km de dumneavoastra.

FIFA a fost, este si va ramane mereu un joc foarte popular. Trebuie doar sa stiti cum sa jucati FIFA online pentru a va bucura la maxim de experienta pe care acest simulator de fotbal o poate oferi.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa jucati FIFA Online
#1

Cum sa jucati FIFA Online

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa joci poker on-line: sfaturi utile

Jocurile online au inceput sa fie din ce in ce mai populare, poker-ul numarandu-se printre cele mai cautate jocuri din spatiul virtual. Insa, se ridica o intrebare: Cum sa joci poker on-line? Noi vom lamuri aceste probleme.

Cum sa descarci jocuri de pe internet