Cum sa faci un torent de distributie?

Cum sa faci un torent de distributie?

Partajarea și distribuirea de fișiere de diverse tipuri este una dintre cele mai importante domenii ale Internetului. Află cum sa faci un torrent pentru a trimite diverse fișiere prietenilor tăi !

Torrent-ul este principalul mediu de distribuire a fișierelor de aproximativ cinci ani, după ce a înlocuit soft-urile DC (ODC, StrongDC, DC++) . Iată cum sa faci un torrent de distribuire !

Cum să trimiți fișiere cu ajutorul torrent-ului

Torrent-ul a înlocuit ușor-ușor soft-urile de trafic de fișiere te tip DC (ODC, Strong DC) . Acestea funcționau pe baza unui share (de cel puțin 1gb) , iar fișierele share-uite de un utilizator în cadrul unui hub, apărarea când dădeam un search. Acum torrentele funcționează tot pe baza unui share, dar acesta se face separat, creând fișiere . torrent și distribuindu-le fie individual prietenilor, fie pe un site de distribuire.

Fie că dorești să creezi un torrent de distribuire pentru a trimite un fișier prietenilor noștri, fie că dorești să creezi un torrent pentru a-l pune pe un site de găzduire a torrentelor, iată cum sa faci un torrent:

Pentru această acțiune va trebui să avem instalat un soft de creare și descărcare de torrente (de exemplu: uTorrent, BitCommet sau BitTorrent) pe care-l vom configura astfel: vom accesa meniul Options, Preferences, Conection și vom seta un port între 10000 și 40000 (putem alege de exemplu 12345) . Apoi vom accesa meniul Advanced, iar în dreapta căutăm bt. enable_tracker, îl selectăm și bifăm jos obțiunea true.

După configurarea soft-ului, pentru a afla cum sa faci un torrent trebuie doar să accesăm meniul File și create new torrent, ne va apărea o fereastră unde în câmpul Select Source alegem fișierul sau folderul pe care doresti să-l distribui, în câmpul Trackers vom completa cu un link ce conține IP-ul nostru (IP-ul ni-l putem afla accesând site-ul www. ipaddress. com) astfel: https: //2.8. 1.1: 12345/announce (unde 2.8. 1.1 îl vom înlocui cu IP-ul propriu, iar 12345 este portul pe care-l putem seta cum dorim, cu un număr cuprins între 10000 și 40000, cum am spus și mai sus) . După ce am completat toate aceste câmpuri cu informațiile necesare, vom bifa câmpul start seeding și vom apăsa butonul create torrent and save as. Luăm fișierul creat și-l distribuim fie pe skype, facebook, messenger, fie pe site-uri de specialitate.

Așadar, acum putem distribui poze, muzică, jocuri sau documente importante celor dragi, sau în interes de serviciu, știind cum sa faci un torrent de distribuire simplu și rapid de pe propriul calculator.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci un torent
#1

cum sa faci un torent

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci un messenger de pe un site official?

Comunicarea interumană și, mai ales, cea internațională (interculturală) este în continuă expansiune prin intermediul Internetului. Putem ține legătura cu cei apropiați în mediul virtual. Află cum sa descarci un messenger !

De ce aveti nevoie pentru a deschide un magazine online?