Cum sa faci un server CS?

Cum sa faci un server CS?

Counter Strike este cel mai longeviv shooter multiplayer care se joacă din 2000 până în zilele noastre, și probabil se va mai juca mult timp. Haideți să aflăm cum sa faci un server CS !

Counter Strike-ul este un joc shooter ce se poate juca atât cu prietenii, cât și cu persoane necunoscute în cadrul unui server găzduit de un admin. Află cum sa faci un server CS simplu și rapid !

Două metode de a face un server CS

Counter strike-ul după aproximativ cincisprezece ani de la apariția primei versiuni, încă se află în top-ul celor mai jucate shootere on-line. Cum să jucăm CS cu prietenii și cum se face un server CS vom afla prin cele două metode prezentate:

Prima metodă se poate folosi doar pentru jocul cu prietenii în rețea. Acest server se face rulând aplicația HLDS. exe ce o vom găsi în folder-ul jocului. Vom alege harta pe care dorim să jucăm, numele server-ului și parola (dacă dorim una) și apăsăm butonul Start server. După aprinderea server-ului, în partea superioară a ferestrei acestuia se va afișa adresa lui în forma unui IP, o vom copia și o vom distribui prietenilor.

Cea de-a doua metodă presupune crearea unui server ce poate fi accesat de oricine de pe internet. Acest server se va crea cu ajutorul unui server creator (ce-l vom descărca de pe internet căutând astfel: download server creator CS 1.6) . Vom crea un folder cu numele HLDS oriunde pe calculator și vom rula creatorul alegând ca destinație folderul creat anterior, va apărea o fereastră albastră, în timp ce aceasta este prezentă pe desktop crearea server-ului este în desfășurare, după dispariția ei, server-ul a fost creat.

După crearea acestuia, vom intra în folderul HLDS, vom căuta și accesa fișierul server. cfg (alegând ca program de deschidere notepad-ul) , vom scrie între ghilimele la linia hostname numele server-ului, iar la linia sv_lan 1 vom schimba cifra 1 cu 0. După ultima linie prezentă în document vom adăuga liniile:

setmaster add 9.8. 1.2;

setmaster add 2.5. 1.9;

setmaster add 7.3. 7.1; setmaster add 8.2. 2.0; setmaster add hlmaster. jolt. co. uk; setmaster add 5.3. 2.1: 27040; setmaster add 5.3. 2.3: 27040; setmaster add 7.3. 7.2: 27010; setmaster add 7.3. 7.1: 27010.

După adăugarea acestor lini vom salva modificările făcute și vom ieși din fișier. Pentru ca serverul să fie accesibil tuturor mai este nevoie de descărcarea și adăugarea fișierului dwds. dll în folderul cstrike din cadrul folderului creat de noi cu numele HLDS.

Apoi vom rula aplicația HLDS din folder-ul creat de noi, vom urma instrucțiunile de la prima metodă și ne vom conecta pe baza IP-ului pe server.

Voila, am învățat cum sa faci un server CS !

Așadar, acum ne putem distra alături de prietenii noștrii jucând un shooter clasic, counter strike, știind cum sa faci un server CS. Distracție plăcută și spor la fraguri și head shoot-uri !

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci un server CS
#1

Cum sa faci un server CS

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci un antivirus pe calculator?

Internetul este plin de adware-uri, spyware-uri sau viruși, din cauza asta sistemul și datele noastre personale sunt puse în primejdie. Află cum să-ți protejezi bunurile și cum sa descarci un antivirus.

Cum sa trimiti un mesaj in retea: sfaturi pentru incepatori