Cum sa descarci un messenger de pe un site official?

Cum sa descarci un messenger de pe un site official?

Comunicarea interumană și, mai ales, cea internațională (interculturală) este în continuă expansiune prin intermediul Internetului. Putem ține legătura cu cei apropiați în mediul virtual. Află cum sa descarci un messenger !

Internetul apropie tot mai mult culturile planetei prin oferirea posibilității de a comunica on-line. Sau puteți folosi acest serviciu pentru a comunica cu cei dragi aflați la disțanță. Haideți să învățăm cum sa descarci un messenger.

SOLUTII Messenger recomandate și modalitatea de decărcarea a lor

Comunicarea a cunoscut în ultimul deceniu un avânt considerabil, s-au inventat tot mai multe dispozitive pentru a face cât mai facilă apropiere oamenilor și a comunităților aflate la distanță una față de cealaltă. De la clasicul pager, telefonul monofonic și monocolor până la smartphone, tablete, laptop-uri și calculatoare, toate au oferit sau oferă posibilitatea de relaționare, dar cele mai noi s-au profilat pe comunicarea cu ajutorul internetului (unde costurile sunt minime) .

Haideți să aflăm cum putem să comunicăm cu ajutorul noilor dispozitive și cum sa descarci un messenger.

În primul rând, vom avea nevoie de un dispozitiv cu posibilitatea de conectare la internet, și bineînțeles acces la internet. Pe calculator, laptop un messenger se descarcă intrând pe site-ul oficial al acestuia (yahoo. com - pentru yahoo messenger, skype. com pentru skype) accesând butonul Înregistrare sau Conectare, oferim datele solicitate (nume, id dorit, număr de telefon, localitate, etc. ) , iar după ce am finalizat creerea contului vom apăsa pe butonul Download, alegând din listă sistemul de operare al divice-ul de pe care facem această instalare (Windows Xp, Vista, 7,8, Ubuntu, Linux Mint - în mod normal site-ul trebuie să indentifice singur sistemul nostru de operare, dar dacă nu o face e important să alegem versiunea corectă) . Rulăm kit-ul de instalare, alegem unde vrem să-l instalăm și dacă dorim toolbar-urile lor, sau vreun browser implicit (de recomandat este să debifăm toate aceste task-uri) . După instalare vom introduce ID-ul și parola noastră (selectate anterior pe site) și gata, putem comunica în liniște (este recomandat Skype-ul pentru sistemul de videochat și conferință audio mai performant decât al celuilalt) .

Cum sa descarci un messenger pe un dispozitiv mobil (smartphone, tabletă) ? Este ceva mai simplu decât pe celelalte device-uri : tot ce trebuie să facem este să accesăm google play sau magazinul de aplicații să dăm search după aplicația dorită (recomandat Whatsapp, Facebook, Skype) și apăsăm butonul instalare, vom avea opțiunea de înregistrare în cadrul aplicației.

Așadar, odată ce am învățat cum sa descarci un messenger, Internetul este mai prietenos, iar cei dragi plecați în străinătate sau în alt oraș la studii sau în interes de muncă sunt ceva mai aproape.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa descarci un messenger
#1

cum sa descarci un messenger

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa trimiti un mesaj in retea: sfaturi pentru incepatori

Comunicarea pe Internet a devenit cea mai folosită metodă de a relaţiona la distanţă, alături de cea telefonică, bineînţeles. Află cum sa trimiti un mesaj in retea între două calculatoare conectate.

Cum sa faci un torent de distributie?