Cum sa descarci un antivirus pe calculator?

Cum sa descarci un antivirus pe calculator?

Internetul este plin de adware-uri, spyware-uri sau viruși, din cauza asta sistemul și datele noastre personale sunt puse în primejdie. Află cum să-ți protejezi bunurile și cum sa descarci un antivirus.

Într-o lume virtuală în care suntem bombardați de spam-uri sau de tot felul de fișiere ascunse în sistemul nostru de operare ce ne vor da bătăi de cap, este necesar un soft care să ne ajute. Iată cum sa descarci un antivirus !

Antivirusul - salvatorul computer-ului tău

Există mai multe soft-uri antivirus pe piață, majoritatea sunt eficiente, dar alegerea unuia se va face în funcție de cât de eficient este consumând cât mai puține resurse. Pentru protecție pe paginile de Internet este recomandat NOD32, iar pentru o gamă mai largă de servicii și cu o listă mai mare de semnături de viruși (modul prin care se detectează un virus) este recomandat AVAST. Indiferent ce alegere vom face, haideți să vedem cum sa descarci un antivirus prin două metode principale:

Prima metodă presupune descărcarea variantei trial a soft-ului (ce va expira în 30 de zile sau va oferi servicii limitate și o protecția mai scăzută) . Descărcarea se va face de pe site-ul oficial al antivirusului dorit (astfel, dacă alegem AVAST vom accesa site-ul www. avast. com, iar dacă alegem NOD32 vom accesa site-ul www. eset. ro) . Vom descărca kit-ul de pe pagina principală și-l vom rula. Sigur aceste site-uri oferă și cumpărarea completă a soft-urile antivirus (fiecare costând în jur de 250 lei pe un an) .

A doua metodă presupune descărcarea variantei full a soft-urilor de pe site-urile de torrent. Pentru această acțiune vom avea nevoie de un soft de descărcare a torrentelor și, dacă este nevoie de un program cu care să montăm imaginea, cum ar fi Daemon Tools (dacă fișierul va fi de tip ISO) . Vom descărca soft-ul de torrente (fie uTorrent, BitCommet sau BitTorrent) fiecare de pe site-ul lui oficial. După descărcarea și instalarea lui, vom accesa un site de găzduire a fișierelor torrent (Filelist. ro, Extremeshare. org dacă deținem un cont pe unul dintre acestea, dacă nu putem accesa un site ce nu necesită înregistrare ca Thepiratebay. se sau tastăm căutarea direct pe google urmată de tag-ul download torrent) și vom căuta antivirusul dorit, fie AVAST, fie NOD32, ori oricare altul. De preferat este să căutam o variantă precracked sau preactivated (pentru a nu avea probleme cu licența și activarea lui) .

Voila, am aflat cum sa descarci un antivirus pe calculatorul tău !

Așadar, calculatorul tău va fi mai fericit și mai sănătos și va rula mult mai bine, oferindu-ți viteză de reacție fără limite, știind acum cum sa descarci un antivirus simplu și rapid.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci un antivirus
#1

Cum sa descarci un antivirus

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci muzica gratis si fara inregistrare?

Muzica este cea mai populară formă a artei. În trecut, pentru a o asculta era necesară cumpărarea ei pe vinil sau, mai târziu, pe casetă/ cd. În prezent, internetul este principalul distribuitorr al muzicii. Află cum sa descarci muzica !

Cum sa faci un server CS?