Cum sa descarci si sa instalezi Microsoft Office?

Cum sa descarci si sa instalezi Microsoft Office?

Instituțiile de învățământ și angajatorii cer tot mai mult cunoașterea în detaliu a pachetului Office. Cum sa descarci Microsoft Office și de unde să-l procurăm vom afla în acest articol.

Microsoft Office este un pachet de programe ce ajută la efectuarea muncii de birou într-un mod mai avantajos față de cel tradițional. Iată cum sa descarci Microsoft Office simplu și rapid !

Descărcarea și instalarea pachetului Office ușor

Tot mai multe companii adaugă la cerințele angajaților cunoașterea medie sau avansată a programelor Microsoft Office (Word, Powerpoint, Access, Excel, Publisher sau Outlook) . Fiecare dintre acesta se folosesc fie pentru prezentări multimedia (Powerpoint) , scrierea de documente (Word) , creerea de felicitări, pliante, site-uri web (Publisher) , creerea de baze de date (Access) , efectuarea de calcule și gestiune (Excel) sau trimiterea de mesaje on-line (Outlook) .

Pentru a-ți exersa cunoștințele, află cum sa descarci Microsoft Office complet în mod gratuit.

În primul rând, să vedem de ce vom avea nevoie pentru a instala Office-ul: Daemon tools, uTorrent și, binînțeles, imaginea cd a Microsoft Office. Cele doua soft-uri se vor descărca de pe site-urie lor oficiale (Daemon-tools. cc și utorrent. com) , iar imaginea se va descărca, după ce ați instalat soft-urile necesare, de pe un site de torrente (de recomandat Filelist. ro daca aveți cont, dacă nu putem folosi Thepiratebay. se) , vom căuta varianta dorită urmată de tag-ul Precracked sau Preactivated (pentru a nu avea probleme cu activarea și folosirea lui) ; se recomandă tot odată versiunea Microsoft Office 2010 sau o variantă mai nouă.

După descărcarea lui, vom monta imaginea cu ajutorul Daemon tools-ului (prin dublu click pe imagine) și se va activa autoplay-ul (dacă nu, vom intra în my computer, click dreapta pe unitatea în care s-a montat imaginea și vom selecta autoplay ori explore și dublu click pe setup. exe) , vom apăsa instal și vom aștepta setarea acestui program. După terminarea instalării, nu vom mai avea nimic de făcut, pachetul Microsoft Office va fi gata de lucru. Pentru a porni unul dintre programele incluse vom apăsa pe butonul de pornire, apoi pe All Programs și pe folderul Microsoft Office, vom alege programul dorit din acea listă sau putem da direct dublu click pe desktop și vom selecta new și formatul dorit pe care să lucrăm.

Voila, acum știi cum sa descarci Microsoft Office, mai rămâne doar, prin explorarea lui, să-i afli toate tainele.

Așadar, pentru note mari la școală sau pentru șansa la un loc de muncă mai bun, acum vei putea exersa abilitățile tale digitale și pe cele creative, știind cum sa descarci Microsoft Office.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci Microsoft Office
#1

Cum sa descarci Microsoft Office

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci desene animate de pe Internet?

Ești mămică și dorești să-i oferi desene animate constructive și educative celui mic sau ești un adolescent și vrei să urmărești desenele copilăriei ? Află cum sa descarci desene animate !

Cum sa descarci muzica gratis si fara inregistrare?