Cum sa descarci muzica gratis si fara inregistrare?

Cum sa descarci muzica gratis si fara inregistrare?

Muzica este cea mai populară formă a artei. În trecut, pentru a o asculta era necesară cumpărarea ei pe vinil sau, mai târziu, pe casetă/ cd. În prezent, internetul este principalul distribuitorr al muzicii. Află cum sa descarci muzica !

Tinerii sunt principalii consumatori de tehnolgie (internet) și de artă (muzică) . Această alipire a celor două domenii impune mediului on-line rolul de a distribui materiale audio. În acest articol vom vedea cum sa descarci muzica.

Descărcarea muzicii preferate gratuit și simplu

Muzica ne face viața mai frumoasă, gama de stiluri și de ritmuri face ca această artă să fie accesibilă oricui. Dacă dorim să facem învățatul sau lectura mai eficiente putem asculta muzica clasică, este un remediu special pentru concentrarea creierului pe un anumit tip de domeniu, însă există și muzică perfectă pentru efectuarea exercițiilor fizice (dubstepul și cea ritmată) . Indiferent de stilul muzicii pe care o asculți, află cum sa descarci muzica de pe internet simplu, rapid și gratuit. Există mai multe tipuri de a procura muzică de pe internet, cea mai facilă și simplă metodă este aceea de a căuta melodia dorită pe un motor de căutare (google) cu tag-ul fisierulmeu, zippyshare sau girlshare (acestea sunt cele mai populare site-uri de upload și sigur veți găsi melodia căutată) , iar dacă dorim să descărcăm un album întreg, scriem numele artistului și al albumului urmat de același tag. Însă, dacă dorim să descărcăm o întreagă discografie a unui artist/ trupe vom descărca și instala, mai întâi un software de torrent (uTorrent, BitCommet, BitTorrent) , iar apoi vom căuta pe google sau pe site-urile de upload torrente (Filelist. ro, Extremeshare. org, Thepiratebay. se) numele artistului/ trupei urmat de cuvântul discografie și tagul download torrent. Cum sa descarci muzica pe care nu o găsești folosind cele două metode, sau un live ce-l găsim doar pe youtube. Simplu, vom descărca software-ul celor de la altervista (youtubedownloader) și îl vom instala, îl vom rula și vom copia link-ul videoclipului de pe site în programul acesta în câmpul URL, după descărcarea lui, la task-ul convert vom putea coverti fișierul din format mp4 în mp3. Există, însă, și site-uri ce oferă convertirea directă a clipurilor video de pe youtube în mp3 și descărcarea lor (un site ca acesta este youtube-mp3. org) .

Așadar, orice stil preferăm, acum este mult mai simplu să o procurăm gratis știind cum sa descarci muzica, însă, pentru a ne susține artiștii favoriți este indicat să le cumpărăm piesele în original, pentru a le răsplăti munca.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci muzica
#1

Cum sa descarci muzica

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci si sa instalezi Microsoft Office?

Instituțiile de învățământ și angajatorii cer tot mai mult cunoașterea în detaliu a pachetului Office. Cum sa descarci Microsoft Office și de unde să-l procurăm vom afla în acest articol.

Cum sa descarci un antivirus pe calculator?