Cum sa descarci jocuri de pe internet

Cum sa descarci jocuri de pe internet

Poate v-ati intrebat cum sa descarci jocuri de pe internet. Poate pare complicat atunci cand i-ati vazut pe altii facand acest lucru, insa este mai simplu decat credeti sa descarcati jocuri de pe internet.

In continuare vei afla detaliile care conteaza in a invata cum sa descarci jocuri de pe internet si a putea apoi sa te bucuri de toate jocurile tale favorite. Iata deci ce trebuie sa faci.

Jocurile de pe internet sunt disponibile ca fisiere de format torrent. Acest tip de fisiere ajuta la descarcarea jocurilor, si nu numai, pe calculatorul sau pe laptopul dumneavoastra. Pentru a le putea accesa si implicit pentru a le putea deschide, veti avea nevoie de un progarm sau un soft care a fost creat special pentru accesarea torrentelor. Astfel de programe sunt uTorrent, BitTorrent, Another Bittorrent Client si multe altele. Acestea pot fi gasite foarte usor p internet. Dupa ce aveti instalat un astfel de program, va trebui sa gasiti un site care sa va ofere jocuri in format torrent. Majoritatea acestor site-uri nu ofera doar jocuri, ci si filme, muzica, programe si asa mai departe. In cazul in care va este oarecum dificil sa gasiti un astfel de site, orientati-va catre kickass. to, torlock. com sau demonoid. ph. Bineinteles sunt zeci daca nu chiar sute de astfel de site-uri, deci nu ar trebui sa aveti probleme in a gasi ceea ce cautati. In bara de search disponibila in cadrul site-ului va trebui sa scrieti numele jocului pe care doriti sa il descarcati in calculatorul propriu. De cele mai multe ori vor aparea mai multe rezultate. Veti vedea ca in dreptul fiecarui torrent exista unele statistici, numere si asa mai departe. Foarte important este asa numitul "seed". Ar trebui sa alegeti fisierul care are cel mai mare numar la seed intru-cat jocul dumneavoastra se va descarca mai repede. Bineinteles, acest lucru este dat si de viteza pe care o aveti dumneavoastr la internet. Dupa ce ati ales torrentul jocului printr-un singur click, acesta se va deschide automat in programul instalat anterior iar dumneavoastra va trebui doar sa alegeti o locatie unde jocul sa fie descarcat. Apoi, in functie de cat de mare este jocul si de viteza dumneavoastra de internet, acest proces poate dura de la cateva minute la cateva ore. Iata cum sa descarci jocuri de pe internet, totul este foarte simplu.

Asadar, nu este dificil sa stii cum sa descarci jocuri, si aveti nevoie doar de un miniprogram instalat, torrent clinet-ul, si de un site care sa va puna la dispozitie jocul favorit. Apoi, cu doar 2-3 clickuri jocul va fi descarcat.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci jocuri
#1

Cum sa descarci jocuri

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa jucati FIFA Online: sfaturi pentru incepatori

In cazul in care va intrebati cum sa jucati FIFA online, veti gasi unele informatii care se vor dovedi cu adevarat folositoare pentru dumneavoastra si veti putea sa jucati FIFA online cat de curand posibil.

Cum sa cumperi un domeniu cu nume frumos?