Cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile

Cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile

Nimeni nu îşi doreşte să plătească bani grei pentru a asculta muzică de calitate. Cu instrumentele potrivite se poate afla cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile de la cele retro la ultimele hituri de pe piaţă.

Găsirea site-urilor de încredere este o bătălie internetul fiind plin de cele infectate. De aceea în acest articol vor fi prezentate modalităţi pentru a raspunde la intrebarea "cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile ".

Pentru a afla cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile este nevoie de câteva instrumente care sunt libere pe internet: 1. UTorrent "www. utorrent. com/" - acesta este programul prin care se va face descărcarea propriu zisă.

Youtube downloader "youtubedownload. altervista. org/" - acesta va fi programul utilizat in cazul melodiilor mai puţin populare sau mai vechi.

După ce s-au instalat aceste două programe se deschide motorul de căutare folosit (Internet explorer, Google Chrome, Mozzilla Firefox, Safari, Opera etc. ) şi se inserează în căsuţa de căutare numele melodiei urmat de cuvântul "torrent", după exemplul: "Download Mr. President - Coco Jambo torrent".

În funcţie de rezultatele oferite de motorul de căutare, se va afla exact cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile prin următoarele site-uri sigure:

fisierulmeu. ro

fileshare. ro

girlshare. ro

hotfiles. ro

În cazul în care pe aceste link-uri nu există fişierul dorit se va face o căutare pe link-ul youtube. com, urmând ca după găsirea melodiei dorite la o calitate bună, să se copieze link-ul youtube în programul Youtube Downloader. Din acest program se va selecta extensia fişierului, având posibilitatea de a selecta MP4 pentru format muzică plus video şi MP3 pentru format muzică.

Pentru a descărca albume întregi se va urmări acelaşi procedeu ca pentru melodii folosindu-se textul de căutare: "Download Mr. President - Simbaleo album torrent". În cazul albumelor româneşti se vor folosi link-urile utile prezentate mai sus, iar în cazul celor de peste hotare se vor folosi următoarele:

kickasstorrent. com

zippyshare. com

piratebay. se

În cazul în care nevoile sunt mai extensive şi se răsfrâng şi asupra filmelor, documentelor şi programelor se poate folosi link-ul "filelist. ro". Atenţie! Accesul pe acest site se face prin crearea de cont. Este nevoie de invitaţie pe site pentru a crea un profil, avantajul fiind însă faptul că baza de date este extensivă şi acoperă toate ariile de interes.

În concluzie, nu este necesar să se facă plăţi pentru a asculta muzică de calitate. Procedeul prin care afli cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile este oportunitatea de a crea o listă de redare extensivă prin costuri minime.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci gratuit muzica
#1

Cum sa descarci gratuit muzica

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa trimiti o scrisoare prin posta ?

Află pas cu pas cum să trimiți o scrisoare prin modul clasic, fizic, palpabil, costisitor dar extrem de plăcut și real, exact cum făceau părinții și bunicii care fac parte dintr-o generație nu foarte îndepărtată.

Cum sa creezi un server CS in cel mai simplu mod?