Cum sa descarci Google Chrome de pe site-ul oficial?

Cum sa descarci Google Chrome de pe site-ul oficial?

Cum sa descarci Google Chrome? Ceea ce pare foarte simplu, daca nu esti foarte familiarizat cu programele de computer poate deveni o problema de nerezolvat, care poate afecta insasi functionarea calculatorului.

Inainte de a afla cum sa descarci Google Chrome sa vedem ce este si ce face acesta. Google Chrome este un program de navigare pe internet - gratuit - care se instalează foarte usor, in cateva secunde

Google Chrome este utilizat, in general, pe calculatoarle care au instalate sistemele de operare Windows, Mac și Linux dar se pot instala si pe dispozitive portabile (smartphone-uri sau tablete) care functioneaza cu sistemele de operare Android sau iOS. Pentru a functiona optim, cu merformante maxime - viteza de incarcare a paginilor web este principalul indicator de performanta avut in vedere de majoritatea utilizatorilor - sistemul de calcul trebuie sa indeplineasca unele conditii care se refera la configuratia minim necesara.

Astfel, pentru sistemul de operare Windows, cerintele sunt:

- varianta sistem de operare: minimum Windows XP SP2, maximum Windows 8;

- procesor: minimum Intel Pentium 4;

- RAM: minimum 512 MB;

- spatiu liber pe hard disk: 350 MB

Pentru sistemul de operare MAC:

- varianta S. O. : Mac OS X 0.6

- procesor: Intel;

- RAM: min. 512 MB;

- spatiu liber pe hard disk: 350 MB

Pentru Linux:

- Ubuntu minimum varianta 2.4;

- Debian cel putin varianta 7- Open SuSE minimum varianta 2.2;- Fedora Linux cel putin varianta 17

Cum sa descarci Google Chrome si sa-l instalezi?

Aceasta se poate face in doua moduri: online sau offline.

Instalarea standard se face de pe site-ul oficial: http: //www. google. com/chrome/. Daca, din diferite motive, cum ar fi imposibilitatea de conectare la internet, nu se poate instala online, exista varianta instalarii offline.

Daca instalarea se face pentru un singur cont de utilizator (utilizator unic al computerului) , atunci se descarca programul, in vederea instalarii ulterioare, de la adresa: https: //www. google. com/chrome/browser/index. html? standalone=1

Daca instalarea se face pentru toate conturile de utilizator de pe computer, se descarca browswrul de la adresa: https: //www. google. com/chrome/browser/index. html? system=true standalone=1

Dupa ce se descarca fisierul de instalare, se deschide si se urmeaza instructiunile pentru a finaliza instalarea.

Google Chrome este cel mai rapid browser si asta pentru ca este in permanenta modernizat. El va incerca sa se actualizeze de fiecare data cand va detecta o versiune mai noua si o conexiune la internet.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci Google Chrome
#1

Cum sa descarci Google Chrome

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa cumperi un domeniu cu nume frumos?

Cum sa cumperi un domeniu cu nume frumos? Nu e greu, dar nici usor, daca nu stii cateva lucruri. Totusi, e foarte indicat ca frumos = util = numele firmei dumneavoastra, si sa fie cat mai scurt pentru a fi usor indexat de motoarele de cautare.

Cum sa creezi jocuri online: cu ce incepi?